В Ужгородській гімназії відбулася гра КВН

1
0

Вчора, 4 лютого 2010 року в ужгородській гімназії пройшла традиційна щорічна гра КВН. Змагались команди "Фрикадельки", "Тьотя Зося" та "Кіндери", які складались з учнів 1-4 класів гімназії. Команди зіграли 4 конкурси: "фрістайл", "розминку", "переспівки" та "відео кліп". За підсумками гри перемогу здобула команда "Фрикадельки".

У журі сиділи відомі в краї квнщики, більшість з яких є випускниками гімназії. Гру організували та провели учасники гімназійної команди "Вхід у змінному взутті". Всі команди отримали дипломи та подарунки від Закарпатської ліги КВН.

Ужгородська гімназія – єдиний в Ужгороді навчальний заклад, який вже багато років підтримує свою команду КВН та щорічно проводить внутрішні ігри серед своїх учнів. Збірна команда КВН гімназії "Вхід у змінному взутті" є однією з найдосвідченіших та найвідоміших шкільних команд України, багаторазовий переможець всеукраїнських фестивалів дитячих та юнацьких команд КВН, єдина дитяча команда в дорослій Закарпатській лізі КВН.

Як повідомив керівник Закарпатської ліги КВН Сергій Денисенко, нещодавно вступив в дію спільний наказ міністрів освіти та науки, культури і туризму та сім’ї, молоді та спорту "Про затвердження положень про чемпіонати та фестивалі Клубу веселих та найкмітливіших". Отже маємо надію, що шкільний КВН в Ужгороді та Закарпатті відродиться, і вже цього року розпочнеться першість серед шкільних команд міста.

Ігри другого туру Закарпатської ліги КВН пройдуть з 15 по 18 лютого в Падіюні. Початок ігор о 19:00. Запрошуємо всіх!

Детальніше про КВН в Закарпатті – на сайті www.kvn.uzhgorod.ua

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також