В ужгородській "Юності" відкрили котельню (ФОТО)

9
3

У суботу, 20 серпня, в ужгородському споркоплексі «Юність» відкрито дахову котельню. З цієї нагоди в спорткомплексі пройшли урочистості, в яких взяли участь заступник голови обласної адміністрації Іван Качур, заступник голови обласної ради Андрій Сербайло, працівники закладу, юні спортсмени.

 

Щодня в СК «Юність» займаються спортом близько семисот закарпатців. Особливу значимість комплекс має взимку, адже саме тут у цю пору проходить більшість змагань. З огляду на це важливо було забезпечити комфортні умови для юних спортсменів. Досі обігрів «Юності» потребував значних коштів. Після ж встановлення дахової котельні керівництво СК «Юність» сподівається, що вже за два-три роки вона окупиться, а саме приміщення належним чином обігріватиметься. Будівництво розпочато у грудні 2009 року. Проектна потужність – 2012,0 кВт. На роботи використано кошти обласного бюджету  розмірі – 1942,812 тисяч гривень.
 
Вітаючи гостей урочистостей, заступник керівника краю Іван Качур відзначив, що фізична культура та спорт є складовою здоров’я закарпатців. Тому відновлення інфраструктури спортзакладів є пріоритетом у роботі влади.
 
- В області діє програма «20 років Незалежності – 20 об’єктів». Сьогоднішня подія є доказом її дієвості. Закарпатська обласна адміністрація й надалі докладатимемо зусиль, щоб цей заклад розвивався і сюди приходило все більше і більше людей, - наголосив Іван Качур. 

Коментарі

ОП
Олег Полажинець

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар

ОП
Олег Полажинец

Как самый известный закарпатский автожурналист и мыслитель ответственно заявлю, что это - деньги на ветер!

E
erik

І хто тепер скаже, що наша влада не виконує своїх обіцянок? Говорили, що побудують котельню - так і зробили.

Читайте також