В Ужгородській районній раді відбулись засідання постійних комісій

4
0

12-13 липня ц.р. в районній раді проведено засідання постійних депутатських комісій по розгляду питань, які будуть винесені на розгляд третього пленарного засідання одинадцятої сесії районної ради. На комісіях були присутні Михайло Фединець, голова районної ради та Руслан Чорнак, голова райдержадміністрації.

 

На засіданні постійної комісії з питань бюджету (голова комісії Триндяк Т.М.), яке відбулось в четвер, 12 липня ц.р. було розглянуто 18 питань порядку денного сесії та листи, як поступили на розгляд бюджетної комісії. По питанню внесення змін до районного бюджету на 2012 рік виступила Ольга Ящищак, начальник фінансового управління РДА.
 
Вона проінформувала, що зведений бюджет району за перше півріччя 2012 р. виконано на 99,7 %, не виконали планових показників 14 низових бюджетів. Не добрав  938 тис. грн. до виконання плану  і районний бюджет.
 
В міжсесійний період було прийнято розпорядження голови РДА про  розподіл додаткової дотації та субвенції з державного бюджету, відповідно до якого на оплату праці працівників державних установ на районні установи було спрямовано 640,7 тис.грн. та 1035,2 тис. грн. – низовим бюджетам. Дане розпорядження необхідно затвердити на черговій сесії. В проект рішення включено також уточнений перелік об»єктів, які будуть фінансуватися у 2012 році за рахунок районного бюджету розвитку.
 
 По питаннях «Про погодження дозволу на складання проекту землеустрою щодо встановлення прибережної захисної смуги» та «Про внесення змін до Програми розвитку земельної реформи Ужгородського району на 2012 рік» інформувала Тетяна Заяць, заступник начальника управління Держкомзему в Ужгородському районі. Зокрема, Середнянськ1й селищній та сільським радам, рекомендовано розглянути на чергових сес1ях питання щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо встановлення меж прибережних захисних смуг річок, струмків, потічків та ставків, розташованих в межах населених пунктів.
 
На розгляд депутатських комісій були винесені проекти рішень «Про внесення змін до Програми щодо запобігання надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2012-2014 роки», «Про збільшення статутного фонду КП «Ужгородщина», «Про затвердження методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Ужгородського району» , «Про передачу видатків на виконання делегованих державних повноважень на 2013 рік», «Про прийняття прав на виконання делегованих державних повноважень на 2013 рік» та інші.
 
 Перед депутатами виступили Наталія Булина, в.о.начальника відділу з надзвичайних ситуацій РДА, Іван Росоха, начальник відділу освіти та у справах національностей РДА, Андрій Німець, начальник відділу комунальної власності районної ради, Олег Голуб начальник відділу з питань охорони здоров»я  та медичного забезпечення РДА.
 
На пропозицію членів постійної депутатської комісії з питань бюджету третє засідання одинадцятої сесії районної ради вирішили провести 20 липня 2012 року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також