В ужгородського підприємця з холодильника вкрали 1300 гривень

7
0

До ужгородської міліції звернувся 27-річний приватний підприємець з повідомленням про те, що з його квартири невідома особа викрала 1300 гривень, які знаходилися на холодильнику в кухні.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. З’ясувалося, що проникнути в чужу квартиру для злодія не склало ніяких труднощів. Квартира розташована на першому поверсі ужгородської багатоповерхівки. Балкон не засклений. Та ще й двері балкону були привідкриті – потерпілий залишив їх, щоб провітрити житло. Цим і скористався досвідчений квартирний крадій.

Оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 41-річний машканець міста. На його рахунку – аналогічні злочини та злочини у сфері обігу наркотичних засобів. Він близько року тому звільнився з місць «не таких віддалених», але на шлях виправлення не став і знову взявся за старе.

Наразі відносно крадія відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Правопорушник спілкується з міліціонерами. Триває слідство, пише Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також