В ужгородському дитсадку відзначили проводи зими

11
1

Попри те, що сьогодні зранку за вікном панувала хуртовина, вихованці ужгородського ДНЗ № 6 весело відзначили свято проводів зими, аналогічне слов’янській масляниці.

Позаяк однією з мов навчання у садочку є угорська, то й саме святкування відбулося в угорській традиції: з карнавалом, танцями, піснями, розважальними конкурсами та пригощанням традиційними фанками. Одним словом вихователі та дітки постаралися на славу.

На свято  завітали й поважні гості – консул Угорської Республіки Юдіта-Барбара Горват та голова громадського об’єднання «Моє місто – Ужгород», депутат обласної ради Володимир Чубірко, який активно опікується міськими закладами освіти. Гості прийшли не з порожніми руками, а – з купою цінних подарунків для діточок.

Вітаючи педагогічний колектив та вихованців садочку, Володимир Чубірко відзначив: «Ваш заклад є своєрідною міні-копією багатонаціонального Закарпаття, адже тут спільно виховуються діти і з українських, і з угорських, і з російських родин. Діткам змалку прищеплюється доброзичливе ставлення до представників іншої національності, а це має велике значення для України, яка обрала собі європейський шлях розвитку».

Коментарі

Я
я

Чубирко - чмо вонючее, которій избивал свою жену Наташу, а теперь пиариться, т.как готовиться идти в мєрі Ужгорода

Читайте також