В Ужгородському коледжі культури і мистецтв відзначили День Гідності та Свободи

9
0

20 листопада в Ужгородському коледжі культури і мистецтв відбулась урочиста зустріч-концерт до Дня Гідності та Свободи, на яку завітали представники Збройних сил України й інших військових формувань, керівники краю та Ужгорода, культурні діячі й освітяни, молодь.

Почались урочистості з панахиди за загиблими та запалення свічок біля їхніх портретів. Святі отці з великою шаною говорили про подвиг наших захисників, про символізм відзначення Дня Гідності та Свободи одночасно з церковним святом – Собору Архистратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних, до яких, вірять святі отці, вже належить Небесна сотня та всі полеглі бійці українського війська – наші Воїни Світла.

Продовжився вечір в актовому залі вітальним словом очільника Ужгородського ОМВК Миколи Журавльова. Військовий комісар нагородив почесними грамотами закарпатських бійців, учасників АТО, а також волонтерів, представників різних галузей, котрі матеріально, організаційно та духовно підтримували бійців упродовж року.

Концерт студенти та викладачі коледжу, а також запрошені естрадні виконавці побудували на тематичних композиціях, підсиливши їх промовистими кадрами з Майдану та зони військового протистояння, що вкотре торкнули до глибини душі.

Управління культури Закарпатської ОДА
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також