В Ужгородському лісгоспі, під час незаконної рубки, дерево вбило чоловіка

16
2

Смертельний випадок трапився в понеділок на території Ужгородського лісгоспу в районі коньячного заводу.

За інформацією, яку оприлюднив у соціальній мережі Фейсбук закарпатський журналіст Віталій Глагола, рубка у лісгоспі велась незаконно.

— За моєю інфою, на момент трагедї рубка велась незаконно, без дозволів. Можливо, дозволи вже і роблять заднім числом. Рубка велась в районі коньячного заводу, але вже ЗА прикордонною заставою...Чоловіка звали Юрій, йому було 44 роки. Сьогодні похорон, — написав Віталій Глагола.

У коментарі до поста прес-секретар в Закарпатського ОУЛМГ Юлія Давидова відзначила, що це була самовольна рубка, а працівників Ужгородського лісового господарства там не було.

Цікаво те, що рубка велася на заставі, тобто людей повинні були впустити прикордонники за певними документами.

— На заставі є списки, вони були включені в них. У цих списках є навіть ті приватні підприємці та їх водії, які отоварюються у лісівників і купують сироину на акціоні, — написала прес-секретар і додала фото:

.

У поліції Мukachevo.net теж зазначили, що загиблий чоловік не був лісником, тобто звичайні люди пішли рубати дерева і під час порубки одне з них впало і вбило чоловіка.

Згодом, Мukachevo.net поцікавилося у прес-службі Чопського прикордонного загону, яким чином люди опинилися на території застави? Як виявилось всі лісники мали дозвіл на вхід, який до речі, видає лісництво.

Коментарі

Я
Янко

А то шо Вун робив на тих же ліснику які мавуть свуй бізнес з продажу сировини і їх треба в першу очірідь наказати і їх начальнику які займавуться корупціюв у Україні. Де "ПРАВДА"! Де "ЗАКОН".

Ц
Цімбор

ага, незаконно... робив то вун, сарака, на лісника, там громаду хлопу робить. а типирь спишуть як усе... 2й дітлаху лишилося без утця( царство му небесной...

Читайте також