В ужгородському магазині виявили ігротеку

12
4

Працівники міліції одержали оперативну інформацію про те, що в одному з магазинів Ужгорода підпільно діє зал ігрових автоматів, на яких незаконно надаються послуги забороненого в Україні грального бізнесу.

Вечірньої пори за вказаною адресою навідалися правоохоронці й виявили у підсобному приміщенні магазину зал з п′ятьма  гральними апаратами та столом для гри в покер.

У залі працював адміністратор, який надавав послуги у сфері грального бізнесу. Власника підпільної ігротеки тепер встановлюють, аби притягнути до передбаченої законом відповідальності. Самі гральні апарати та покерний стіл вилучено.
 

Коментарі

Л
лажа

а те шо ігровий зал з автоматами прямо під носом в приміщенні автовокзалу - типу ніхто не знає, та? Чи там своя маза?

D
david

якшо такий розумний і знаєш де і шо діє, то йди напиши по даному факту заяву, а там вж розберуться. Само легко дома по клавіатурі клацати.

ЕВ
Ещё Вася

вааще запрещение игрового бизнеса - бред...бюджет лишился миллиардных налогов,а менты знай себе крышуют...

В
Вася

Ви шо хотіли зробити з цього мега новость .....у Виноградові у центрі під будинком міліції метру 50 діє один із залів...на кожному шагу їх куча...а тут отримали оперативну інформацію....навіщо цей цирк....кому то потрібно...(((( всі кругом грають а Ви тут таке пишете..

Читайте також