В ужгородському музеї виставлено роботи дітей з обмеженими можливостями (фото)

14
0

У Закарпатському музеї народної архітектури та побуту проходить виставка робіт дітей та молоді з обмеженими можливостями, яку організував ужгородський медико-соціальний реабілітаційний центр "Дорога життя".

Вихованці центру представили на розсуд глядачів чудові роботи з глини, картини та вироби з бісеру, вишиті серветки, новорічні листівки та аплікації. Дивлячись на ці витвори дитячих рук, створюється відчуття зимового свята і тепла, яких так бракує  всім нам, а особливо їм – з особливими потребами - яким важко адаптуватися до нормального життя.
 
У цьому році виповнюється 10 років з дня створення "Дороги життя". Ця благодійна,  недержавна організація, що займається комплексною реабілітацією дітей та молоді з обмеженими можливостями, за час свого існування надала можливість не одній сотні дітей та молоді з фізичними та ментальними проблемами розвивати та  реалізовувати свої можливості, повністю або частково інтегруватися в суспільне життя.  Центр охоплює своєю діяльністю практично всіх дітей з інвалідністю, які проживають в Ужгороді, та надає курсову реабілітацію дітям, котрі мешкають в інших містах області.
 
Відвідати виставку та зануритися у дитячий світ новорічного свята   можна  до 22 січня. Центр потребує допомоги небайдужий людей, тож на виставці можна зробити свій благодійний внесок у благородну справу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також