В Ужгородському районі у трьох сільських радах відбувся

22
0

виїзний прийом громадян

В Ужгородському районі у трьох сільських радах - Сторожницькій, Оноківській та Невицькійпроведено виїзний прийом громадян керівництвом обласної та районної рад.
    У Сторожницькій сільській раді прийом з особистих питань провели заступник голови обласної ради Михайло Мартин та голова районної ради Михайло Фединець. До них звернувся голова спортивного товариства “Слован Йовро” Степан Філіп стосовно благоустрою місцевого стадіону. А Депутат сільської ради Іван Дуганчик - з питань переведення с. Сторожниці із категорії низької подачі газу до середньої, Микола Кирлик житель с.Сторожниця – вів мову про відкриття маршрутного рейсу до села. Завідуюча дитсадком Маргарета Міцовда порушила питання про водопостачання дошкільного закладу. Стосовно водопроводу на вулицях Ужанська, Тиха, імені Шевченка та відновлення роботи водонапірної башти звернувся мешканець села Микола Коваль.
    В Оноківській сільській раді прийом провели керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Віктор Бульчак, начальник відділу юридичного забезпечення, по роботі з кадрами та зверненнями громадян виконавчого апарату обласної ради Віктор Лазаренко та керуючий справами районної ради Йосип Мадяр. Жителька села Оноківці Олена Качур просила допомогти з приватизацією земельної ділянки, а член садівничого товариства “Зірниця” Ганна Сюсько, клопотала про довиділення земельної ділянки до основної.
    Із мешканцями с. Невицьке спілкувався заступник керуючого справами, начальник відділу оргроботи та взаємодії з органами місцевого самоврядування виконавчого апарату обласної ради Іван Бібен та начальник організаційного відділу районної ради Галина Барканова. До них і звернулася завідуюча Невицьким ФАПом Олена Кирита з проханням сприяти у завершенні робіт з водопостачання ФАПу, встановлення безбашенки та придбання резервуару для води. Завідуюча дитсадком Марина Вагера підняла питання капітального ремонту водоканалізаційної системи дитсадка. Про перспективи будівництва місцевої школи цікавилась директор Невицької ЗОШ 1-ІІ ст. Регіна Вагера.
    По всіх, піднятих на прийомі питаннях, заявникам дано компетентну відповідь та підготовлені доручення про вжиття необхідних заходів щодо їх виконання.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також