В Ужгородському центрі зайнятості провели День відкритих дверей

6
0

З нагоди відзначення 21-ої річниці державної служби зайнятості в Ужгородському міському центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей для студентів Закарпатської філії Київського славістичного університету та Ужгородського вищого комерційного училища Київського національного торгово-економічного університету.

 

У заході взяли участь понад 130 осіб. Навчальний заклад представляли заступники директора Наталія Селменська та Марина Скиба.
Захід відкрив директор Ужгородського міського центру зайнятості Сергій Олексіюк, який наголосив, що очолювана ним установа є органом державної служби з обслуговування незайнятого та зайнятого населення. У своєму виступі він акцентував увагу на специфіці  роботи кожного відділу та спільних завданнях, які поставлені перед службою зайнятості. Відзначив пріоритетні  напрямки роботи та взаємодію з соціальними партнерами, навчальними закладами.
 
Під час екскурсії молодь детально ознайомилася з роботою кожного відділу центру зайнятості, їх функціями та основними завданнями. Найбільше студентів цікавила робота з клієнтами центру зайнятості по наданню соціальних послуг: порядок реєстрації в центрі зайнятості, можливості працевлаштування, актуальні вакансії на сьогоднішній день та їх кількість.
 
Начальник відділу надання соціальних послуг Мар’яна Маргітич акцентувала увагу на роботі відділу та профінформаційного сектору. Зазначила важливість в  обслуговуванні молоді, яка вперше шукає роботу і не має професії, та проведення з цією метою профдіагностичного тестування на предмет професійної визначенності із застосуванням методик Е. Клімова та Д. Голлонда. 
 
Студенти з великим задоволенням вивчали інформаційні матеріали, розташований у профінформаційному секторі.
 
Відвідувачі висловили вдячність за запрошення та корисну інформацію для молоді. Відзначили, що такі зустрічі необхідно проводити. Вони є актуальними, корисними та надають можливість зорієнтуватися молодій людині на ринку праці. Відмітили, що спеціалісти центру зайнятості справді віддані своїй справі.        

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також