В Ужгородської райлікарні з'явився новий головний лікар

2
0

Минулої п’ятниці перший заступник голови Ужгородської райдержадміністрації Віктор Ледіда представив колективу районної лікарні нового керівника.

Головним лікарем медзакладу призначено Наталію Худан. У церемонії представлення взяли участь також керівник апарату райдержадміністрації Ярослав Андрусь та начальник відділу охорони здоров’я та медзабезпечення РДА Іван Шванда.

Після офіційної частини гості разом з новим головним лікарем оглянули медзаклад. Стало зрозуміло, що новопризначеному керівнику дісталися також чималі проблеми.

Частина будівлі знаходиться в аварійному стані, потребує негайного ремонту. Тісні кабінети слугують робочим приміщенням відразу для кількох лікарів, що унеможливлює нормальний прийом пацієнтів.

Та й взагалі, нещодавно зроблений ремонт поліклінічного корпусу, проект реконструкції даху виконані вкрай неякісно, хоча на це було виділено чимало коштів. Залишається лише сподіватись, що новий головний лікар зможе таки вплинути на ситуацію, домогтися позитивних змін у роботі найголовнішого медзакладу Ужгородщини.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також