В ужгородських гуртожитках надалі крадуть ноутбуки

9
0

Щось недобре коїться в студентських гуртожитках Ужгорода. Уже в майже десятка студентів невідомі зловмисники викрали, виламуючи двері кімнат, дорогі ноутбуки.

 

Одного крадія працівники карного розшуку міськуправління міліції вже затримали: ним виявився студент одного з вузів. Однак той зізнався лише в одній крадіжці, а вони й далі продовжуються. Так, днями із заявою в Ужгородське МУ УМВС звернувся 20-річний студент університету. Хлопець пішов зранку на навчання, а коли повернувся в обід, то не виявив у кімнаті двох ноутбуків - свого та товариша по кімнаті. Що цікаво, цього разу злодій не виламував двері, а підібрав ключа до замка…
 
Зловмисника, що краде в гуртожитках дорогу техніку, розшукує міліція. Водночас правоохоронці звертаються із застереженням до самих студентів: потурбуйтесь про надійність замків на дверях своїх кімнат і не залишайте, по можливості, там гроші та коштовні речі, коли покидаєте надовго кімнату. А крадії рано чи пізно обов’язково попадуться й понесуть покарання! Нагадаємо, що ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщенням), за якою кваліфікуються дані злочини, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також