В ужгородця з кишені витягнули 4200 євро

8
0

Громадяни забувають, що великі суми грошей слід зберігати в надійних, недоступних для злодіїв місцях. Люди носять гроші та коштовності при собі, а як наслідок власної необачності — втрачають все.

 

Адже професійний злодій-«щипач» здатний так майстерно випотрошити кишеню чи гаманець, що жертва навіть нічого не відчує. У цьому переконався днями 52-річний житель Ужгорода. Повертаючись пізно ввечері вулицею додому, чоловік ніс у кишені штанів гроші в сумі 4200 євро, а також два паспорти: свій та співмешканки. Чи то дядько хильнув зайвого, чи ще щось, проте гроші та документи додому він не доніс… Наступного дня потерпілий вже був із заявою про крадіжку грошей в міськуправлінні міліції. 
 
 27-річна жителька Мукачева зайшла ввечері після роботи в гастроном за покупками. Тут невідомий зловмисник спритно витяг з її сумки гаманець з грошима в сумі 500 гривень і 50 доларів та банківською карткою.  
 
 Наступною потерпілою від кишенькових злодіїв стала 35-річна ужгородка. Гуляючи обідньої пори центром Ужгорода, з кишені її куртки вкрали мобільний телефон. Та не простий, а «Самсунг» популярної моделі вартістю аж 3500 гривень.  24-річний житель Березнянщини відпочивав ввечері в диско-клубі у райцентрі, де від нього хтось поцупив дорогий телефон «Нокіа». Двоє поварів популярного берегівського ресторану необачно залишили свої гаманці в роздягальні ресторану, а самі пішли працювати. Цим скористався невідомий зловмисник, поцупивши від молодої поварки з гаманця 300 гривень, а від її колеги — 400. Після звернення всіх потерпілих справою зайнялися правоохоронці, крадіїв розшукують. Однак і самим громадянам слід бути обачнішими.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також