В ужгородція вкрали дорогу "Ямаху"

11
3

32-річний ужгородець залишив мотоцикл на ніч у дворі будинку, чим і скористався злодій, поцупивши коштовний транспортний засіб.

Ужгородець повідомив про те, що від нього викрали мотоцикл «Ямаха» вартістю близько 21000 гривень, який він залишив на ніч у дворі будинку.

Злодія та вкрадений мотоцикл розшукує міліція, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина, що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. В iнтернетi дае об*яви непристойного змiсту. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

УЮ
Украли юбрика :(

Судячи з ціни йдеться про Yamaha Ybr 125. Це найдешевша і найпростіша Yamaha для новачків, нова коштує близько 2.5 тисяч доларів.

С
славко

Може не гривень, а доларів? Щось для ЯМАХИ 21000 грн. дешево

Читайте також