В Ужі «спіймали» чималу змію (ВІДЕО)

10
9

На камеру

Один з жителів обласного центру «спіймав» на камеру чималеньку змію, яка курсувала Ужем. Відео зняте з пішохідного мосту. З інформації в профілі, це було зроблено сьогодні, 20 серпня. 

Власне, чи становить тваринка небезпеку для тих, хто купається в річці - сказати важко. Так само і про кількість подібних змій в Ужі.

Коментарі

ОП
Олег Полажинець

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар

С
Слава

Це не гадюка. Це вуж, але він називається не вуж звичайний, а вуж водяний. Не треба підіймати паніку даремно! Подивіться хоча б у вікіпедію!Наберіть :водяний вуж

Ч
Читатель

герпетолог никакой это не уж, протрите глаза. Это карпатская гадюка. Даже с такой высоты видно ромбики на её теле. Хотела бы я увидеть ужа с такими параметрами.

Ч
Читатель

Это же гадюка!!!!!!!!!!!!!!! У нас в Латорице таких полно водится, невозможно сходить нормально и безопасно для здоровья отдохнуть.

ОП
Олег Полажинец

Как самый известный закарпатский автожурналист и мыслитель ответсвенно заявляю, что я каждое утро ловлю у себя под одеялом одноглазого змея и душу ему голову!

М
Милена

Якщо не помиляюся, це карпатська гадюка - найотруйнішша в Європі. Піпец !!!

Г
герпетолог

звичайний водяний вуж, яких на Закарпатті сотні тисяч

В
Віктро

в цьому ж місці 2 тижні назад бачив чю ж змію, якийсь перехожий сказав що це гадюка, а не вуж

В
Вася

пизд*ц

Читайте також