В УжНУ кількість заяв цьогорічних вступників перевищила минулорічну

7
0

Вже третій тиждень поспіль в УжНУ триває прийом документів. Абітурієнти активно подають заяви до нашого вишу і за їх кількістю вже перевищили минулорічні показники. На сьогодні вже надійшло 5640 заяв від вступників, з них 4982 на стаціонар і 686 на — заочне відділення. (Для порівняння у 2011 році: 4711 на стаціонар і 617 на заочне відділення).

 

Такі дані оприлюднено під час ранкового засідання приймальної комісії. Крім питань про кількість зареєстрованих заяв, розглянуто ще й питання про оголошення прийому на новий напрям підготовки фахівців – «Соціальна робота».
 
УжНУ одержав ліцензію на цей напрям 06.07.2012 року, який віднесений до галузі знань «Соціальне забезпечення». Профільним предметом для абітурієнтів визначено історію України, інші необхідні сертифікати з української мови та літератури, географії або іноземної мови.
 
Не менш важливим для вступників залишається можливість продовження освіти в УжНУ молодими людьми, які вже мають на руках диплом бакалавра чи спеціаліста, у тому числі випускників інших вишів нашої області і в цілому України.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також