В УжНУ обрали власну Міс

13
0

Нею стала студентка факультету суспільних наук Дарина Горват

Вчора ввечері, в приміщенні обласного драматичного театру було обрано Міс УжНУ 2007.

Всього у конкурсі брали участь 14 представниць факультетів Ужгородського національного. Лейтмотивом вечора краси стала японська тема, а саме – сакура, котра вже стільки років заливає місто рожевими соропами.

На представленні дівчата одягнуті у кімоно виконували танець з віялами. Інтелектуальний конкурс слідував за показом вбрання від Ольги Краснової (студентка юридичного факультету). Вихід у купальниках супроводжував показовий виступ з бодібілдінгу місцевого атлета. Ну і нарешті – вечірній вихід – дівчата постали переш глядачами у сукнях від салону-спонсора “Юлія”. Програму розбавили виступом гурту “Venom”, місцевих реперів та каратистів.

Дівчата отримали багато подарунків від спонсорів. Та все ж найкращою хотіла стати кожна з чотирнадцяти. Фаворитками ще задовго до вирішального виступу вважалися студентки філологічного та медичного факультетів. Однак філологиня Маріанна Попелич слала першою віце-міс. Наталія Валковська – друга віце-міс. А володаркою титулу “Міс УжНУ 2007” стала студентка факультету суспільних наук, першокурсниця Дарина Горват. Переможниця отримала багато цінних подарунків, серед яких цифрова техніка від магазину “Олком”, костметика від “Faberlic”, 1000 гривень на розваги в нічному клубі “Каштан” та путівка до Туреччини.

По закінчені свята у драмтеатрі учасниці подались до ресторану “Тиса”, після чого продовжили веселощі у клубі “Babalu”, повідомив кореспондент ЗІА "Простір".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також