В УжНУ очікували на провокації від Правого Сектору

12
7

За словами в.о. проректора УжНУ Олександра Рогача факти погроз і тиску з боку уповноваженого представника Правого сектору на керівництво УжНУ були.

"Офіційні заяви про це ми направили в Управління внутрішніх справ Закарпатської області та Службу безпеки Закарпатської області. Також ми просили забезпечити охорону ректорату у звязку з можливими провокаціями. Другого грудня троє представників правого сектору підійшли в ректорат з метою вирішити певні питання навчального процесу, які одразу ж були вирішені. Після цього ті ж представники прийшли назад з конкретними фізичними погрозами, - коментує Олександр Рогач.

Як прозказав в.о. проректора УжНУ Мирослава Лендєл, ректорат працює, проректори на місцях.

"На моє питання про мету візиту, люди в камуфляжній формі відповіли, що мають на це повне право як громадяни міста і хочуть перевірити чи працює ректорат. Більше жодних вимог оприлюднено не було. Вони у кабінеті Сливки вибили двері, що зафіксовано правоохоронними органами. Секретар проректора була в стані шоку. На скільки мені відомо, пан Сливка зараз знаходиться на фізичному факультеті, але не можу це стверджувати. Про це потрібно запитати у нього", - прокоментувала Мирослава Лендєл.

Нагадаємо, сьогодні ректорат УжНУ заполонив "Правий сектор" разом з міліцією

Мукачево.net

Коментарі

О
Олег

Добре, що вимагати шалені гроші від студентів у них шоку нема. Ви подивіться на яких іномарках вони на роботу їздять? Та це скоти,не проректори. Вони нахабно все життя живуть за рахунок хабарів. На цю всю гниль у нас в Ужгороді мусорних баків не хватить. Правильно. Хай відповідають за своі гріхи!

У
УжНУ

Гостинно просим в МДУ, конкретно к администрации ректорши Щербан Т, проректора Гоблик В.(пенсионер чортов с коммунистической идеологией и стилем работы бюрократа обладминистрации), молодежи работать негде места нет, а этого упыря не оторвешь от государственного корыта,все мало,еще докторскую надо успеть защитить за счет МДУ. Далее юрист с сомнительным прошлым из областной прокуратуры Биловара Богдана, за какие заслуги был принят именно в МДУ, коллективу даже не удосужились представить всех этих вип- кандидатур и наконец-новая должность за 19 лет существования МДУ помощница или советник ректора, неизвестно по каким вопросам Демян Ярослава, бывшая секретарь нардепа Питьовки В.В. и дочь известного детского травматолога Демяна Ю. Вопрос один- при всей убогости госбюджета и образования, в частности, на какие зарплаты и их размер надо опубликовать народу, чтобы знали, что скрывается за вывеской МДУ.....

С
Студент

А можна правий сектор до МДУ. Будь ласка. Лишень сміттєвих баків не вистачить. Тих взяточниць, що на іномарках за людські гроші іздять треба би в мусорки Аве запакувати.

ВС
Володимир Семенович

Один мусорний бак треба під стоматологічний факультет!!! АФЕРиста ДЕКАНА костенка в нього запхати

Н
Но

Все відносно, все двояко. В нас люди часто в політичних суперечках люблять покидатися словами, мовляв, та всіх чиновників перестріляти треба, повісити, на сміття викинути. Причому часто це говорять самі чиновники, но, лем так, як не про себе, а про других. Але коли реально до такого доходить, до таких от сумнівних методів, то всі кладуть у штані, караул, рятуйте.

ТІ
треба і до Сідака з юрфаку сходити

))))

ТБ
треба б і до Сідака з юрфаку сходити

)))))

Читайте також