В УжНУ подали рекордну кількість заяв на вступ - вже на 2000 більше ніж минулоріч

9
5

Днями в університеті відбулося засідання Приймальної комісії Ужгородського національного університету.

Так, вже більше 18 000 абітурієнтів подали заяви на вступ до університету. Денну форму навчання обрали більше 14 тисяч осіб, близько 4 тисяч заяв подано на заочне відділення.

«Ми бачимо стабільне зростання кількості заяв на всі спеціальності. Наразі лідером є медичний факультет, на який вже подано більше 1000 заяв, однак є цілий ряд факультетів, які підтягуються до цієї позначки. Можемо констатувати, що кількість абітурієнтів є рекордною» – зазначив Петро Горват.

Одночасно з поданням документів, в УжНУ тривають вступні випробовування, пише прес-служба УжНУ.

Коментарі

КС
Колишній студент

МДУ - справді жахливий вуз, де відбивають дяку тим, хто мав бажання вчитися і працювати. Практично всі викладачі перекваліфікувалися із викладачів знань на збирачів грошей, яких абсолютно не цікавлять ні знання студентів, ні їх подальша доля. Я один з тих, хто не платив принципово - ні за іспит ні за захист - чув відповіді однокурсників, декого бачив на ДЕКАх вперше, - вони далекі від слова "відповідь", набори слів , позбавлені всіякого змісту. А кому треба той зміст? Оцінка давно проплачена і відома. Люди! Абітурієнти! Не тратьте марно ні часу ні грошей - знань у цьому вузі ви не тримаєте!.

В
викладач

Ваня,рем і петре, казали,що на другий рік, при МДУ, відкриють кафедру психіатрії, шукають експонати, ви підходите по всім параметрам!

В
Ваня

Та нічого дивного як завжди задніх! Подейкують їх викладачі, що з вересня не знати що буде з ними, якщо провалять вступну компанію. Там хіба на педагогічні спеціальності можуть натягнути, бо на економічному і готельному повна жопа! Цей мгу як апендицит хворий, який треба срочно видаляти, бо загниває.

П
Петро

Цікаво, якою є ситуація зі вступною кампанією до МДУ..? Ніяких згадок про нього. Дивно.

Р
рем

А шо в нашому елітарному закладі "МГУ" - Мукачевскому государственному університеті?

Читайте також