В УжНУ подано понад 5 тисяч заяв

12
0

Другий тиждень вступної кампанії поступово підходить до завершення. Сьогодні абітурієнти не так активно штурмують приймальну комісію, але загальна кількість заяв свідчить про позитивні результати вступу-2012. На ранок цього дня до УжНУ надійшло 4542 заяви на стаціонар і 607 заяв на заочне відділення.

 

Сьогодні під час засідання приймальної комісії обговорили процес надходження заяв та допуск вступників до участі у конкурсі. Віталій Ніколайчук, в. о. ректора УжНУ, наголосив присутнім деканам на пожвавленні роботи з абітурієнтами заочного відділення.
 
Не менш важливим залишається облаштування навчальних приміщень УжНУ. Із цього приводу у виші створили спеціальну комісію на чолі з Романом Офіцинським, проректором з наукової роботи та перспектив розвитку.
 
Наступного тижня керівництво УжНУ має намір провести ряд ділових зустрічей з метою остаточного вирішення питань бібліотеки та архіву. Наразі виш потребує близько 5 мільйонів гривень для облаштування необхідного благоустрою.
 
Під час ранкового засідання порушили й ситуацію з військовою кафедрою. Річ у тім, що подібного підрозділу на Закарпатті наразі немає, тож є чималі перспективи для його створення. Незважаючи на наявність відповідної бази, і водночас тривалий процес оформлення, керівництво УжНУ сподівається на відкриття нової спеціальності.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також