В УжНУ презентують програму наукових обмінів

16
0

22 лютого, о 14.00 в приміщенні економічного факультету Ужгородського національного університету програма наукових обмінів ім. Фулбрайта в Україні проведе презентацію програм наукових обмінів для студентів, аспірантів та викладачів.

Галузі спеціалізації: гуманітарні та соціальні науки, точні технічні та природничі дисципліни.

Програма ім. Фулбрайта оголошує наступні конкурси:

Fulbright Graduate Student Program: навчання в університетах СполученихШтатів Америки від одного до двох років для здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть барти участь студенти старших (4-6-х) курсів, випускники українських вищих навчальних закладів, аспіранти.

Fulbright Faculty Development Program: проведення дослідження в університетах США упродовж одного академічного року. Кандидати на участь у програмі: викладачі і дослідники віком до 35 років, з дворічним професійним досвідом, які ще не мають наукового ступеня, та молоді кандидати наук (не пізніше 3-х років після захисту).

International Fulbright Science and Technology Ph.D. Award: навчання у провідних академічних університетах на рівні аспірантури протягом трьох років з правом захисту наукового ступеня Ph.D.

Fulbright Scholar Program: проведення досліджень в університетах США на період від чотирьох до дев’яти місяців. У програмі можуть взяти участь кандидати та доктори наук; діячі культури,фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники з п’ятирічним досвідом без наукового ступеня та аспіранти або здобувачі,які отримають науковий ступінь до вересня 2010 року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також