В УжНУ провели смачний конкурс

8
0

Провівши «Фестиваль студентської кухні», факультет суспільних наук УжНУ продемонстрував якнайкраще відсвяткувати закінчення навчального року.

За словами головного організатора Володимира Гирі: «Головне завдання фесту ? об’єднати факультет. Ми вже давно думали над тим, як це зробити. А такі свята до вподоби і викладачам, і студентам. Тому будемо проводити такі фестивалі щорічно, щоб це стало хорошою традицією».

Отже, за звання кращої команди боролися 7 збірних: команди політологів 1—4 курсів, першокурсники кафедри психології та соціальної роботи, 2-й курс соціологи та 2-й курс психологи. Оцінювали гарячу страву Василь Равлик (депутат міської ради і студент-заочник факультету суспільних наук), Віктор Петрецький (голова прес-центру УжНУ) та я, Марічка Черничко. Мушу визнати, що бограчі були надзвичайно смачні, тож визначитися було дуже важко! Але перемогла команда 2-го курсу кафедри соціальної роботи. Медалей того вечора не вручали, та без цінних призів не обійшлося. Всі учасники отримали також книгу «Карпатська Україна»

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також