В УжНУ "розгромили" туалети (ФОТО)

7
4

Стан виконаних ремонтних робіт у приміщеннях УжНУ оцінював в. о. ректора,професор Федір Ващук. Наразі на трьох поверхах головного корпусу УжНУ замінено 67 старих дерев’яних вікон на пластикові енергозберігаючі.

 П’ятий поверх цієї ж будівлі, де займаються студенти факультету РГФ (який саме реорганізовують в Інститут іноземної філології) та географічного факультету, невдовзі матиме відремонтовані вбиральні.

Додаткове приміщення облаштують на четвертому поверсі, де філологічний факультет. Оглядаючи приміщення колишніх університетських туалетів, було вирішено розширити і їхні межі за рахунок створення додаткових гіпсокартонних стін і демонтування старих частин.Федір Григорійович обговорив найважливіші складові ремонтних робіт і дав настанови щодо вдосконалення і покращення умов користування.

Головним принципом, за його словами, має бути надійність і зручність вбиралень. Відтак, добре освітлені приміщення з підвісними стелями, сучасними витяжками, новою плиткою, широкими дзеркалами та іншим туалетним інвентарем невдовзі використовуватимуть студенти і викладачі вишу. Після закінчення на 5-му поверсі ремонтні роботи почергово перейдуть на інші поверхи корпусу на «бамі».

Оскільки під час ремонту вбиральні для викладачів планують розташувати поруч зі студентськими, керівництво сподівається в такий спосіб усунути ще й проблему з палінням у приміщенні університету.

Коментарі

О
Олексій

Хоч хтось щось змінить в цьому безладі!

Н
Наталія

це ваше там місце пан гуцко, а Ващук молодець!!! Розумна людина і гарний керівник знає, що все починається з туалету... я вже 10 років як закінчила філфак, а туалети тіж самі(((

КС
Колишній студент

Мені пох на Ващука, але скажу, що туалети в УжНУ - це сральня, а не вбиральня, соромно перед іноземними гостями, самі вже звикли.

ГГ
гуцул гуцко

Пан Ващук,Ваше місце коло WC!!!

Читайте також