В УжНУ заговорили про зуби на міжнародному рівні

9
0

В Ужгороді на стоматологічному факультеті розпочала свою роботу міжнародна науково-практична конференція. В ній беруть участь близько сімдесяти фахівців. Переважно це практикуючі лікарі та студенти цього вишу.

 

Як повідомляє телеканал М-студіо, розпочалась міжнародна конференція з найцікавішого – майстер-класу з відбілювання зубів. Досвідчені лікарі з Києва розповідали про новітні технології у цій галузі і до того ж наочно це продемонстрували. Таких майстер-класів протягом двох днів конференції буде ще чимало.
 
Власне перший день конференції присвячений питанням терапевтичної, профілактичної та естетичної дитячої стоматології, другий – хірургічній, ортопедичній, зубо-технічній стоматології. Власне сама конференція «Сучасні технології в стоматологічній галузі» передбачає більше практики, адже це - запорука успішності у цій справі. Крім того, учасники мають змогу також послухати поради відомих фахівців-стоматологів. Триватиме конференція протягом двох днів, за цей час учасники прослухають близько семи лекцій та відвідають різні майстер-класи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також