В Закарпатській митниці прокоментували скандальний "договорняк" з контрабандистом на 100 млн

24
7

В Закарпатській митниці розповіли деталі викритої схеми, за якою через КПП "Лужанка" в Україну незаконно ввезли техніку «APPLE».

Раніше Mukachevo.net розповідало, що контрабандист, змовившись із закарпатськими митниками, незаконно завіз в Україну техніку Apple на 100 мільйонів гривень.

В пресслужбі Закарпатської митниці розповідають, що автомобіль з контрабандною технікою в кінці червня слідуючи із Угорщини до України, перетинав державний кордон в пункті пропуску «Лужанка-Берегшурань». Так, вже після проведення митного контролю і його виїзду з пункту пропуску, співробітниками національної поліції під час огляду виявлено телефони і техніку марки «APPLE» на загальну суму близько 2,4 мільйонів доларів США.

"Всіх працівників митниці, які були причетні до схеми, було притягнуто до дисциплінарної відповідальності. А інспектора, який безпосередньо здійснював митний контроль та пропуск автомобіля, ще у вересні звільнено з посади державної служби", - зазначають в Закарпатській митниці.

Закарпатська митниця й надалі перевірятиме та викриватиме причетність своїх співробітників до контрабандних чи корупційних схем, а у разі їх підтвердження, звільнятиме з митного органу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

С
суддя

а шо ми поспорили. Митники казали, що я все зроблю по закону…. Вони програли, ха-ха. Не багато програли, бо даже білу БМВ не треба було їм продавати

Є
Євген

Просто дисциплінарне та звільнення. Ви шуткуєте!

7
7586

Брехлива українська митниця у всі часи і народи. Голодна, тупа і самозіпсована вірусно. Не лікується нічим

КМ
Китайська мутація Зеленського

Се просто смішно, дивити в очі людям, брехати, як ми до того прийшли, бо то русня. Ай, русня, бо ви продали свою Неньку, чорти

Ц
Ціґань

ей бо мощні покарання!!!! винесено на вид!!!! за хабар у десятки тисяч доларів сша притягнуто до адміністративної відповідальності!!! а єдного аж звільнено!!! у цивілізоованих країнах за такоє уд 5 до 10 натвердо!!! ниґда туй не буде порядку!!!

N
NRG

Ви не пишіть дурницю. Без дозволу з "олімпа" жодний митник нічого не пропустить. Брати за яйця треба тих, хто сидить в голові цієї схеми, хто має два мільйони доларів на цю оборудку. А ви інспектора звільнили....?

$
$$$

Просто звільнено? Хоть би бігарьом по пальцях вдарили

Читайте також