В Закарпатській ОДА офіційно повідомили про звільнення Єлизавети Біров

7
15

З 1 липня колишня директорка Департаменту охорони здоров'я "переходить на нову посаду".

Раніше Mukachevo.net повідомляло, що Олексій Петров звільнив Єлизавету Біров з посади керівника медицини області.

В Закарпатській ОДА зазначили, що Директорка департаменту охорони здоров'я Єлизавета Біров за власним бажанням переходить на нову посаду.

"Від завтра вона працюватиме заступницею директора КНП "Закарпатська обласна дитяча лікарня" м. Мукачево", — додали в ОДА.

Ймовірно, таке звільнення пов'язане з вкрай незадовільною роботою щодо протидії коронавірусу в області. Тому голова ОДА шукає, як би зняти з себе цей негатив перед президентом.

Попередньо відомо, що Єлизавета Біров піде на нову посаду, а саме першим заступником головного лікаря Закарпатської обласної дитячої лікарні, що у Мукачеві.

Зазначимо, що за минулу добу на Закарпатті виявили 97 нових випадків COVID-19. Таким чином, Закарпаття опинилось на другому місці в Україні по захворюванню на COVID-19 за добу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Майдаун

“докторе” всі вже знавуть,што ти пацієнт психушки.Не напрягайся!

Д
Доктор

Ся аферистка куди йде там і краде. Ко при владі у того "смокче". А сама при тому ніякий не лікар. Такі мають давно в нормальній країні за гратами сидіти.

1
111

Ймовірно, таке звільнення пов'язане з вкрай незадовільною роботою щодо протидії коронавірусу в області. Тому голова ОДА шукає, як би зняти з себе цей негатив перед президентом. це чия думка? модератора? Пишіть конкретно хто це дописує.. бо складається враження що це модератор сидить і висловлює думку

М
Мукачево

Давно пора було її вигнати. Професіоналізму там взагалі не має. Це дуже мягко сказано. Цікаво чого до тепер ніхто не розбереться з незаконним карєром, що має її чоловік? Поліція Ви де? Ау?

Я
я

керувати треба не тільки хотіти, а і вміти.

П
Пупс

Як ми переживем цю новину ?

NR
N R G

"дуже лояльний модератор". скоро ваша лояльність піде по п---ді. а коменти правдиві нічого витирати!

ПР
пан Ростислав

Біров вали в угорщину тебе там діти і онуки чекають.

Е
Ее

Erigy na Liza....

W
WWW

До Марини . Не переживайте, це маневр щоб не відразу за грати. Надовго тут вона не затримається! Драпане в Венгрію, адже там у неї елітна нерухомість і громадянство.

М
Марина

Вікторе Івановичу, не допустіть цю нікчему до влади, особливо дитячої лікарні!!!!!

ШБ
Шмірґлі бачі

Звіздєц дєцкуй больници.

ДК
До Каті

А до чого тут жадібність, якщо людина (неважливо Біров чи не Біров) принесла на роботу власні речі, і після звільнення СВОЇ речі забирає? Можливо, є такі, хто б з доброю душою і ласкавим серцем залишив все своє якомусь невідомому "спадкоємцю". Але зовсім нормально, коли людина не лишає своє. Тому глупоти не кажіть, "Катя".

К
Катя

О-о-о-о-о!!! В ріці рішили вражу щуку утопити...Інтересно, коври з кабінета, меблі і квіти забере чи нє - коли йшла з ОДКЛ, то забирала все, під нуль. Лишила голі стіни в кабінеті...Жадібність, то така штука...

КЗ
Кубик забирай

На тобі Боже, що мені негоже.. Може лучче б на пінзію, внуків бавити?

Читайте також