В закарпатському люстраційному комітеті відбувається ротація кадрів

8
1

На засіданні люстраційного комітету Закарпаття підняли питання про виведення з його складу Івана Белецького.

Останнього звинуватили у порушенні Положення про роботу комітету, адже він дозволяв собі висловлюватися від імені комітету та позаочі писав критику про його роботу. Члени комітету висловилися за здорову критику у межах засідань, однак не поза ними.

Водночас призначення Івана Белецького також не відповідало Положенню про комітет, адже він не відноситься до тих 6 організацій, які мають квоти у ГЛК.

Однак, оскільки пан Белецький, був активним його ввели у комітет, де він зайняв одне місце за квотою студентів. Саме тому замість нього запропонували ввести у комітет Михайла Петрінка, котрий є студентом хімічного факультету УжНУ та приймав активну участь у подіях ужгородського Євромайдану.

Іван Белецький зазначив, що списки ГЛК приймалися закрито та за незрозумілим принципом, хоча їх привселюдно оголошували на віче.

Зрештою на засіданні більшістю голосів вирішили делегувати студентству визначитися зі своєю квотою і наступного засідання оголосити про результат розгляду цього питання.

Мукачево.net

Коментарі

БІ
Белецький Іван

Ротація сталась через мою позицію - основою якої є невирбіркова люстрація(поки не люстрована жодна людина Балоги, клану, який в Закарпаття привів Партію Регіонів)...в комітеті Балогин кворум(6-ро з Конвенту,афганці,один з яких і в армії не був))))...мене просто там не витримали.....от і плюють, через Мукачівську прессу)))

Читайте також