В Закарпатті шукали найкращу медсестру (ФОТО, ВІДЕО)

62
3

Найкращу медсестру обласного закладу визначали під час другого туру відбіркового конкурсу «Ескулап-професіонал», що пройшов у четвер в Ужгороді на базі інфекційної лікарні.

За перемогу блоролися дванадцять медсестер та один медбрат - представники майже всіх обласних лікарень та санаторіїв.

У програмі конкурсу бкло два етапи. Перший з них -  домашнє завдання, де медсестри мали можливість проявити свою кулінарну майстерність, винахідливість, почуття гумору. Другий -  тестові завдання, які перевіряли власне професійний рівень.

Визначити найкращих було дуже складно, адже всі учасниці показали високий рівень підготовки та знань.

Зрештою було визначено та нагороджено переможців. Друге та третє місце зайняли медсестри обласного кардіодиспансеру та інфекційної лікарні.

Перемогла у змаганні дебютантка - медсестра з двадцятишестирічним стажем з онкодиспансеру Наталія Жаба. На обласному рівні жінка змагалася і перемогла вперше, хоча вже двічі в своєму закладі приймала участь у відбіркових конкурсах.

За словами президента асоціації медичних сестер Закарпатської області Андріани Савич, проведення таких конкурсів допомагає не тільки підвищувати професійний рівень та обмінятися досвідом з колегами, але й дозволяє поспілкуватися в неформальній обстановці.

Щрдр найближчих планів обласної асоціації медсестер – проведення 24 квітня на базі Хустського медичного училища фінального етапу обласного конкурсу, переможниця якого представлятиме Закарпаття у загальноукраїнських змаганнях.

 

Коментарі

А
Анальгин

каждый год надо проводить такие мероприятия !

Д
д.л.

молодці організатори-конкурс пройшов на високому рівні, молодці сестрички - показали гарні знання та навички.

5
555

Велика шана переможцю пані Наталії - від доброти таких медичних сестер пацієнти одужують швидше за ліки. Здоров"я Вам та всім добрим учасникам!

Читайте також