Вагітний ведмідь перекочував з шевронів закарпатської міліції до рятувальників (ФОТО)

6
5

На сторінці Наталії Зотової власкору "1+1", у facebook’у з’явилось фото, на якому чітко видно, що посадовець із держтехногенбезпеки теж носить «вагітну мавпочку» на плечах.

Нещодавно, такого роду шеврон помітили на формі очільника Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області.

Ця подія викликала великий резонанс, після чого закарпатським міліціонерам заборонили носити «пузатого ведмедя».

Коментарі

БВ
Бодак Вован

то Юрко Лебедевв шеф Техногенки,то у нього лем така пика шо у фотоапарат не улазить,тай ун сам Беременний то точно черево мае як у мавпи

ВП
Вася Пупенко

Рятівник і рятувальник - нормативні синоніми. РЯТІВНИК, а, ч. 1. Той, хто рятує або врятував кого-, що-небудь. Тихович сердечно подякував свому рятівникові (Михайло Коцюбинський, I, 1955, 204); — Оце ваш рятівник! — сказав Рультен, показуючи на брата. Здивувались прибулі з пароплава, що такий малий хлопець їх врятував (Микола Трублаїні, I, 1955, 180). 2. Те саме, що рятувальник. Він день у день провадив навчання з своїми санітарами й санінструкторами, домагаючись, щоб вони досконало оволоділи професією рятівників людського життя в бою (Василь Кучер, Голод, 1961,66).

ВП
Вася Пупкин

Кстати, на муниформе МЧС написано "Рятівник", что в переводе означает-Спаситель. Очень уважаю работу пожарных и спасателей но истины ради замечу, что спасатель в переводе на Украинский это "Рятувальник".

Н
наталка

Центральні органи виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра надзвичайних ситуацій Державне агентство України з управління зоною відчуження Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України Державна інспекція техногенної безпеки України

1
111

а чому у посадовця з держтехногенбезпеки шеврон МНС?

Читайте також