Валютний ринок охопила передвиборча паніка. За 2 дні долар подорожчав більш як на 1 грн.

4
6

Якщо у понеділок, 19 жовтня долар у офіційних пунктах обміну можна було придбати за 23,10 - 23,20 гривень, то вже у з ранку середи - за 24,30 грн.

Як вдалося уточнити Mukachevo.net, така ситуація не тільки у Закарпатті, а загалом по країні.

Стрибок курсу експерти пояснюють виключно панічними настроями напередодні виборів. підіграв їм також стрибок курсу на міжбанку, але також виключно як емоційний момент.

Нагадаємо, що аналогічні панічні настрої лихоманили всю країну минулу осінь.

Mukachevo.net 

Коментарі

П
ПецяПеця

Алкоголичка гонтарева друкует фантики для выборов.

5
555

дайте мени ти долари буду жити по новому.

ПБ
пішто бачі

Цікаво буде якщо курс 50 за долляр.. Пенсіонери отримають 25 долларів. Врачі і освітяни приблизно 50. А дітям в школах почнуть розказувати що Бангладеш і Єфіопія процвітаючі країни.

1
111

50 не 50 не знаю, але доки не почнуть будувати заводи а не розважальні комплекси стабільності валюсного курсу не бачити, і не люди винні, економіка так побудована, чи за ригу чи за пороха, така ситуація прогнозована. Тому не треба єдні других обливати брудом.

ПН
Панічні настрої?

Після виборів будуть панічні настрої. Курс по 50 грн-цілком реальний. Наскакали долбодятли майданні.

І
іван

так само долар панічно скакнув із 8 до 23 гривень.і теж особливих підстав не було. але скакнув же? експерти правду казали, що після виборів буде нове падіння гривні, бо багато грошей потратили на вибори.у мене запитання:"для чого тоді ці вибори? для кого, якщо результат все одно відомий,а рівень життя стає гіршим для основної маси населення.

Читайте також