Вандалізм губернатора: Олексій Петров зрізав візуальну рамку біля Середнянського замку і встановив свою (ФОТО)

4
12

Сьогодні, 24 жовтня, з самого ранку до Середнянського замку під’їхало більше десятка машин, робочі зрізали вже готову стенд-візуалізацію замку, щоб встановити власну, аналогічну попередній, та провести PR-кампанію.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що мешканець с. Середнє В’ячеслав Пилип встановив візуалізацію первісного вигляду Середнянського замку. Проте в ОДА вирішили зрізати "чужий" стенд та встановити "свій" власний, ввочевидь, щоб вчергове попіаритися.

На офіційному відкритті були голова Закарпатської ОДА Олексій Петров та інші нинішні кандидати від «Рідного Закарпаття» та «Зе!команди» Олександр Ленард та Антон Багін, дуже багато журналістів та немісцева масовка, тобто прихильники присутніх на заході політичних сил, які до Середнього мають опосередковане відношення. Місцеві чиновники заледве встигли до виборів, встановили стенд просто в останні години перед виборами.

Говорили на відкритті багато: про туризм, про відновлення історичних пам’яток та про патріотизм. Цікаво, що інший місцевий житель В’ячеслав Пилип на початку місяця вже викосив територію, поприбирав її від сміття, облаштував мінімальний благоустрій, вивчив історію рідного краю, порадився з місцевими істориками та встановив аналогічний стенд. Правда, не проводив таку грандіозну рекламну кампанію.


Тепер же в час тиші місцевій владі вдалося провести дуже масштабну рекламну акцію з активістами, журналістами, відомим на Закарпатті ведучим. Чому для подібної акції вибрали саме цей з 12 закарпатських замків? Чому не вибрали, скажімо, історичну пам’ятку в мікрорайоні «Радванка» в Ужгороді, де розташовані рештки старої церкви, яка функціонувала ще з 1640 року? До слова, ці архітектурні красоти невідомі не лише туристам, але й більшості місцевих мешканців. Тим не менше, зі всіх існуючих можливостей спрацювати на користь туризму на Закарпатті всі політики поїхали перевстановлювати вже існуючу стенд-візуалізацію.

В’ячеслав Пилип же зазначає, що буде щасливим, якщо ця ініціатива переросте в щось більше, ніж разова акція. Адже те, що їхнє селище нарешті зацікавило посадовців, теж можна вважати хорошим здобутком для Середнього, – зазначає він.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

1
1+11111

Може ще одну зробити. Кімната для куріння в мавританському стилі палацу Барського у Кропивницькому. Щоби додому не з пустим руками приїхати...

В
Вова

Кгбешні методи, а що інше можна чекати від них?!

Ч
Читач

Підіть і зрубайте як він це зробив і небуде піару

ЗВ
Зміни в державі - перспектива розвитку!

Скажу одне слуги хочуть приписати собі чужі досягнення, всі ці "Рідні Закарпаття" ОПСЖ, Батьківщина, Майбутнє і т.д одні слова без діла, людям вже набридло пусті казки та набивання ваших карманів, покажіть гарний приклад розвитку та перспективи Закарпаття по містам, держава стоїть на місці, грошей к завжди нема в державі, одні кредити, виробництво майже відсутнє, у нас 2 варінти або ми рухаємось вперед або страждають лише люди від старої системи!

З
Задебов

Долбобооб цей наш гУбернатор, не розумію його Вован навіщо сюди поставив, щоб контролювати контрабандні потоки? Бля вулиці не асфальтовані по Середнє, в інших селах взагалі біда, а ці кандидатики лиш бабки на піар та підкуп витрачають Мирон, Чорний, Вопак, Пілорама, Синочок царька Середнянського і Хорватського посіпака, а Петро знає і мовчить лиш їздить та піариться, то на Лазькому березі, то в Замку Тамплієрів, а школи в біді, лікарні також, садочки взагалі часні вілкривають мадярські бо паспорти роздали, тепер землю в Середньому замутили, а у уряду просять бабки щоб держава у них же і викупила, взяли у гррмади на шару, а тепер висосуть у держави наші гроші собі, в Мукачеві є аеропорт військовий, чьому там не зроблять, правильно бо вони там не намутять бабла. Реально шкода президента, що його партію і команду тутпросто розводять паруфайт які в області все дерибанять. По 1000 гривень пропонують за голос, цікаво як відбивати будуть? , (бруківка, аеропорт, ліси, кар'єри) оце Європа? За ц

СС
Сікора Степан Ілліч

Взагалі то, Олексій Петров, поступив не просто, як плагіатор, а ще як вандал - знищивши чужу працю. Моральне юродство

ВВ
всі ви з одного тіста

агітація й антиагітація заборонена в день тиші. а тут чернуха як у жовтій пресі

Т
Тааак

Неее,Всмислі змінили на красивішу???А то нічого що це просто нагло вкрали ідею.Людина своїми руками зробила яку могла.А тут прийшли мужички з грошами і все просто для піару поміняти.

СС
СуперМен СуперМен

Приклад показують , як себе неможна поводити, хуже хазарів, нагла бидлота

Х
Хаха

У кого пане Нее дивитися? В Глаголи? В ще одного кандидата? Там вже така була, нащо було міняти? Ліпше б до іншого замку поставили

Н
Нее

Не роздувайте неправдиві слухи конкурентів. Там замінили на нову красивішу, подивіться фото у глаголи

К
Клас

Губернатор красавчик. Ніколи у нас такого не було

Читайте також