Вандали пошкодили туристичну карту Мукачева (ФОТО)

18
9

Напевно, років з два назад у Мукачеві, при вході у новий пасаж з’явилася туристична карта міста та району. Люди з цікавістю розглядали детальний план міста.

Певно туристам ця карта була дуже корисна, на ній зображені готелі, та ресторани міста.

Але, вандали обірвали частину зображення, обклеїли її об’явами та рекламою.

Також, хтось вже «погрався» з маркером, та виписав чиєсь ім’я.  

Дуже шкода, що ми подаємо такий приклад приїзжим людям, які тепер підходячи до карти, щоб роздивитись план міста, бачать таке свинство.

Коментарі

М
Милена

Это ты, Вітько, в каком смысле? Что значит - дебилы ...и т.д.? В Ужгороде нормальная??? Бу-га-га...ну не смеши. Если по теме, то, думаю, что вандалов не найдут, так как они оторвали од карты далёкое-далёкое место своего жительства. Скажу больше - более чем уверена, что это дело быдлоты спустившейся с гор для обучения ПТУ. Ну не верю, что молодежь Мукачева способна на такую тупость.

М
Микола

А бандюки, які палили виборчі бюлетені на виборах мера Мукачева покарані? А хіба у вас зараз правлять не біло-сині? У мене в Умані правлять вони

В
Вітько

:) , согласен это еще раз доводит то что в Ужгороде молодежь нормальная, а в Мукачево дебилы, отсталые вуйки и недоразвитые селюки.

:
:)

В Ужгороді таких карт три штуки, але вони як нові, ніхто їх не трогає, навіть туристи фотографують!!!!!А у нас якісь дикі люди!!!!

Я
Ян

Камера туди не дістає. І карту порізали ще літом.

R
Rusin

Пітьо, повныстю погоджуюся.

G
gez

мудак карту порезал , на камерах он должен быть , милиция спит ?

)
)))

в центре же стоят камеры, вот пусть и посмотрят кто это сделал, пусть новую карту оплачивает и фото "героя" на сайт!

П
Пітьо

А чи були покарані ті "майдануті" , які в період "апельсинового заколоту" понавязували на кожному деревці в центрі міста ( і не тільки в центрі ) померанчеві стрічки з конячою підковою ? Ні ! Безкарність і далі буде стимулювати вандалізм, тим більше, що з того часу влада в Мукачеві НЕ ЗМІНИЛАСЯ.

Читайте також