Вандали-провокатори намалювали триколор на знакові Хуст при в'їзді у місто (ФОТОФАКТ)

27
44

Майже відразу місцеві активісти виправили спаплюжений знак і звернулися до правоохоронців.

Провокацію виявили у суботу зранку 30 квітня. Русинський триколор намалювали невідомі прямісінько на бетонній контрукції з позначення "Хуст", який не так давно розмалювали у патріотичні синьо-жовті кольори.

Втім, слід наголосити, що це не перша подібна провокація.

Коментарі

M
Mixa

не было никаких и никогда русинов, это вы тут врете....

А
Анця

Я русин був, єсьм і буду, Я родився русином; Чесний мій рід не забуду, Останусь єго сином.

З
Закарпатец

Це провокацiя правосекiв

ДВ
до велес

Шановний, Ви праві на 100%. Ця шизофренія пройде,а людям на Закарпатті ще жити разом дуже довго. Та й без різниці в складі якої держави, аби жити було добре.

В
Велес

Шановні, не потрібно стравлювати русинів, українців та руських. Ми десятиліттями жили мирно і у злагоді. Просто не слід плутати нормальних українців з жидо-бандерівськими покидьками, закинутими до нас (у формі грантоїдної "науки" і пропаганди) з-за океану. І вшитко буде добрі.

ДП
для питьо

Тогда свидомые дебилы водили бы хороводы кругом этого знака. С костром и бубнами.

П
питьо

интересно,а если бы покрасили столб в красно-чёрный цвет какая б была реакция?

Z
Zoltan

На исторической (!) родине русинов покрасили бетонный столб на цвета русинского прапора. И они вандалы-провокаторы! А кто красит у нас на желто-блокитны - патриот. Выходит, тот который во Львове покрасит столб какой-то на блокитно-желтый тоже вандал-провокатор, а кто на русинские цвета - патриот!

Д1
для 111

Щи загойкай за Славу Укрйині. ЄС дуже бистро мінять правила коли їм вигідно. А америкосам уже насрати на хохляндію, бо їх план войни з руськими,руками украйинцю,провалився. Йся пуста ненька вже нахер никому не нужна в тому виді,як є тепер. А ти кіть до типир віриш сим підерам у власті, то значить пустийись як кирзова чобота.

1
111

Говоріть, хто шо хоче, але є міжнародні правила, для балансу і збереження миру, є ЄС і ні одна його країна ці правила не поруть, так само як не не допуустить сірих зон на своїх кордонах, є США яким Україна потрібна для боротьби із дурним диспотом, що вважає себе богом. І головне є народ, реальний народ а не писаки би писати і при цьому ни хера не знати історію і сись народ хоче жити вмісті, а на вибори треба ходити і не продавати голоса, а потом виправдання гледати самі вибрали а типир нивуть черваки. А жополизам тих ко хоче мати удільні феодальні володіння і самим таким баригам + тим ко відробляє мацкальські гроші, подумайте хоть про діти і других люди перед тим як вражду робити, не зря перед Великоднем вас крутить.

Ф
Факт

Два роки брехні і повного безладу в країні,громадянська війна і т.д. Верхівка краде безбожно,а низи стають з кожним днем бідніші. З новими тарифами біля 40% населення будуть повними жебраками, або просто перестануть платити по рахункам. Що зроблено позитивного за ці два роки? НІЧОГО!!!

Г
горянин

До сепаратизму направляє закарпатців діюча влада своєю щоденною скритою антинародною антиукраїнською політикою. Ми ще не відчули наслідки сьогоднішнього подорожчання цін на енергоносії. Постійна брехня керівників держави вже надоїла, а народ поступово робить вибір до людського життя, втративши надію жити по людськи вдома.

Д1
для 19;16

Менше позирай дебільні укровські СМІ, то і Путін не будеся тобі привижати. Подумай сам, нахера руським западна украйина? Туй уже даже ліса ниє, а не што промисловості.

ДВ
до Василь

Дуркаїна вже здихає і кожна тверезомисляча людина це розуміє. Закарпаття повернеться туди,де було до 1945-го. Відбудеться історична справедливість. Процес вже йде повним ходом. Можна ще до хрипоти спорити і волати "Сралуукрайні", але від цього вже нічого не поміняється.

ДР
До Рика

Може Орбан, а Може і Путін...

В
Василь

Ти розписуйся за себе, а нам другого квазі утворення чи ще якоїсь сірої зони не треба, цікаво шо Орбан має до русинства? Невігластво , тай всьо. Угорці і так гарно почуваються в Закарпатті ми віками нормально вживалися, хотя більшість населення краю мадярську не розуміє.

Р
Рика

Молодці хлопці што перекрасили у русинський прапор. То лем туй украінці показуху розводять красять ушитко, ліпше би дашто робили. Украіни туй никда ни боло. Вобще скоро Орбан прийде, як ся украіна "посипле"

B
betonus

до дюси. "Герой" Волошин утік до Праги, до столиці держави, проти котрої всю свою діяльність проводив і за вкрадені людські гроші небідно прожив там на віллі на Сміхові до 45 року доки його не прибрав до рук совітський СМЕРШ.

Д0
для 05:51

Ти правий друже,яле якщо це 88. Хоча,думаю,так і хотів написати в своєму ніку цей молодий чоловік. Цьому дурнику стоїло б прочитати про політику,яку збиралися проводити нацисти у відношенні до слов'ян.

Д
дюси

Волошин-зрадник рутенів.Прогнувся під галичан та наробив біди у 1939 р.,та втік до Гітлера.

Д8
До 888

Ты дітваку смолавый пишеш туй под ніком 888.Та цей смолоше ош сись знак то знак самых диких убийцю в історії, щитай врагу роду людського.Вы фальоваті носитися з фашістами так як тоті бы вам у біцяли рай.Узьми даяку книжку про їх ідеологію та може усліпаш ош тоті скоты для славян готовили місто в крематорії, а в ліпшому случаї місто у хліві. Смодоші необразовані.

ЛТ
Лем тулько

сирійці, палестинці і ще много вшиткіх туй вже доста.

8
888

Ту правду дако писав ош не знаєме історіі. В 1944 радянська армія визволила закарпаття от венгерських гонведів. У 1939 радянська армія окупувала західну Украіну. Разниця відчутна.

Ю
Юрішта

Мерзят сякі статі! Мерзит сеся убстала з Ссср монополія на ідеологію - ко проту лініі і партіі тот враг народу! Хуть най буде тото сам, ушиток народ. Типир юридичні аспекты! "Звернулися до правоохоронців..." і што дале, што нарушив тот ко перефарбив знак? Сут в Украйині даякі законы, по котрым ушиткі стовпля мают быти жовто-блакитні? Ци сут якісь статі по котрых мож судити того ко дашто пофарбит у синьо-біло-челлене? Кидь і имлят чолувіка, котрый сесе зробив, нич по закону учинити му годні не будут. Айбо у нашуй " краіні гідністі" кидь изгорі дадут команду нашым "незалежним" судам-прокурорам товгды на нього завісят даяку "хуліганку", а може і "державну зраду". Украйинська демократія ни утерпит обы кось уткрывав нашым людьом очи на її тоталістичну націоналстичну ідеологочні суть! Тому ко йсе учинив респект, лем уже за тото, што не сидит тихо і мовчкы ги другі, ай штусь чинит. Хуть есе і не тот метод котрым ся має пуднимати русинська самосвідомусть!

Д2
До 21:18

Ваш нарід за перевалом днем у Лемберг не пущали,лем у ночи.Вы паспорт не уявляли собі бо худобі лем клеймо ставили.Як вам ся не вдає нівельовати русину тосьте ся почали примазувати до них.Сама географія с помочю Карпат розставлять все на свої міста.

Д7
до 76

Вже задовбали словами вали за перевал,скоро будеш мати сусідів негрів ,сірійців,палестинців і так далі і будеш як миленький з ними дружити а інакше вони на тебе найдуть управу .А на рахунок історії то дійсно треба знати вас сталін освобождав а ви якби правильно голосували то булиб в росії у вас прапори одинакові ,а західну україну в той час так як і Закарпаття освобождали і за перевалом за австро-венгрії нарід тоже в паспортах був русинським

1
123

На чолі собі намалюйте жовто блакитну ,і чорну полосу, бо украіна скоро розсиплеться

ДB
до betonus

"перший і останній президент Волошин проголосив Підкарпатську україну" Никем не признанный, как ДНР и ЛНР.

НС
Навіки слава!

Амінь.

ДB
до bet anusa

Як раз Красная армія і забрала Закарпаття від мадяр та чехів та.....прикапчала до України.Слава освободителям.

7
76

А чому адміністрація назвала це сеператизмом? Раз прочитайте шо такоє сеператизм? а потом пишіть! Йсе виходить шо кіть я у себе будар перекрашу в рус прапор та я сепер? А нащот цього вандалізму та треба знати історію свого краю а якщо незнаєш то ти зальотний й вали за перевал!

B
betonus

Якраз в цьому місті в 38 році майбутній герой україни, перший і останній президент Волошин проголосив Підкарпатську україну з жовто-блакитним прапором і гімном Ще не вмерла.

О
Оросвейг

Стояла собі стелла, никому не мішала. Прийшли єдні - покрасили жовто-голубов красков. То були патріои. Прийшли другі - пофарбили синьо-біло-червенов. То були вандали. Майжек то краска вандальська. А по суті - нічого розмальовувати ушитко флагами. Якісь дибіли придумали - другі продовжили. Айбо русинський флаг - не сепаратистський. Люди не виноваті, ош родилися русинами.

Д1
для 16:09

Прогугли,та хоть будеш знати ко ти є. Бо иншак упозіруєш на повного ідіота.

ДД
для Дритро

Тобі вже трафили у кутинь америкоси з шоколадним Педро. Вертися на їхньому куканови і воняй туй.

Д
Дритро

Намалюйте собі го не гузиці.Маскалям і мадярам буле легше трафити.

МЦ
модерація це по європейськи

а шо такоє русини , ко то такі ??

Й
Йоні

Слово "триколор" в сучасних реаліях позначає прапор РФ, тут же прапор русинів.

Ф
Файта

Більше гойкання,чим то діло. Два чоловіка та 3 балончика фарби. Позад того два чоловіка та 2 балончика і пувгодии перефарбити. А шуму більше,чим політична кризис у Верховній раді 3 місяця.

7
76

Свою історію треба знати а не всяди москальня привижаться! вандали то украінці які довели нас до такоі жебрачі!!!

Р
Руснак

До фротмана.Заткай пысок!

І
іван

правильно ото не маскальський прапор а подкарпатської русі

Ф
Фротман

Вашу мать . Сидите засранцы и не рыпайтесь

B
betonus

Но то же не триколор РФ, а прапор Підкарпатської Русі.

Читайте також