Вантажівку з майже 10 тисячами блоків контрабандних цигарок затримали на КПП "Ужгород" в рамках спецоперації СБУ (ФОТО)

8
4

Відділом БКОЗ УСБУ в Закарпатській області, в рамках заходів, спрямованих на протидію незаконному переміщенню через митний кордон України підакцизних товарів та виявлення фактів сприяння такому переміщенню з боку працівників Закарпатської митниці, 22 вересня у зоні діяльності МП "Ужгород" вкзаної митниці проведено огляд вантажу пиломатеріалів соснових порід.

Вантаж слідував в режимі транзит з території Російської Федерації на територію ЄС.

У результаті проведеного огляду вказаного вантажу співробітниками спецпідрозділу виявлено серед зазначених пиломатеріалів приховані тютюнові вироби у кількості понад 9 480 блоків.

За даним фактом прокуратурою Закарпатської області до ЄРДР внесено кримінальне провадження. На даний час встановлюються обставини та особи причетні до вказаного правопорушення.

Зауважимо, що Закарпатська митниця оприлюднила власну інформацією щодо даного інциденту, без згадки про те, що участь у затриманні брали співробіники СБУ.

Коментарі

Н
наруд

9480*10=94800-95000=-200 пачок цігаретликів кось забрав собі???

Д
Діпсі

Согласен з тобов , значить митниця менжується тепер

Д
Діпсійови

Читай уважно: до контрабанди можуть бути причетні митники. А це вже зовсім інша історія виходить ніж та яку розказали митники. Тим більше що контрабанда це адмінпорушення а і прокуратура і ДФС порушили кримінальну справу. Тут щось не чисто

Д
Діпсі

Йой што піарять тих СБУ...зе й статтю додали мол, сбу сбу там...людям пофіг хто там був, головне шо виявили

Читайте також