Вантажний потяг, який потрапив у аварію в Угорщині, перевозив залізну руду з України (ФОТО, ВІДЕО)

23
0

Вранці 7 травня дев'ять вагонів вантажного поїзда, завантаженого залізною рудою, зійшли з рейок на ділянці між Тийглашом і Уйфегерто (залізнична лінія, що з'єднує Ніредьгазу та Дебрецен).

Деякі вагони, що зійшли з рейок, перекинулися, через що через ділянку, де сталася аварія, стало неможливо проїхати іншим потягам.

Як повідомляє Mavinform, рух поїздів на цій ділянці призупинено через технічно-рятувальні роботи, час відновлення поки невідомий.

"Ймовірно, знадобиться кілька днів, щоб відновити залізничну колію після аварії вантажного потяга", - заявив на прес-конференції на місці події керівник регіональної дирекції залізниці в Дебрецені MAV Zrt. Аттіла Ходнад.

Вантажний потяг, який перевозив залізну руду з України, прямував зі станції Загонь до Австрії. Деякі вагони з маркуванням Rail Cargo Austria перекинулися, і з них висипалися залізорудні окатиші, що перевозилися.

Залізнична колія стала непроїзною в обох напрямках, а також суттєво пошкоджено електромережу, як зазначають угорські експерти збитки можуть сягати сотень мільйонів форинтів.

Через аварію шлях із Загоні до Будапешта може збільшитися для пасажирів на кілька годин.

Хаос у неділю був величезний, тому що потяги не курсують на ділянці між Ніредьгазою та Дебреценом, а пасажирів везуть автобусами, відповідно є великі затримки. Причина аварії ще з'ясовується, відновлення руху може тривати кілька днів.

Пасажирам, які подорожують поїздами InterCity радять пересісти на спеціальний автобус, що курсує між Дебреценом і Ніредьгазою. Залізничні квитки та проїзні дійсні на рейси Volanbusz на ділянці Дебрецен-Тийглаш.
Зазначається також, що усіма поїздами, що курсують за маршрутом Будапешт-Мішкольц-Серенч-Ніредьгаза-Дебрецен-Сольнок-Будапешт, можна було користуватися безкоштовно.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також