Варя з "Інтернів" розповіла про стосунки з Охлобистіним (ВІДЕО)

16
0

Актриса в інтерв'ю Каті Осадчій в "Світському житті" прокоментувала інформацію про те, що вона покидає проект "Інтерни".

"Все добре в міру, в принципі в житті. Але я поки не планую йди з "Інтернів", я планую зняти ще 3 сезон, як мінімум.. А як далі піде, я не знаю..Я б не говорила зараз, що я йду з "Інтернів"..Та й взагалі, зараз такі чутки ходять..Що я вагітна від одного чоловіка, потім від іншого. Це все звичайно смішно..Я як важила свої 45 кг, так і зберегла свою вагу", - сказала Христина Асмус.

Крім того, актриса розповіла про свої стосунки з актором Іваном Охлобистіним, який зіграв Бикова в серіалі "Інтерни".
 
"З Іваном Івановичем ми дуже близькі, ми хороші приятелі, хороші друзі, в нас чудові стосунки..Я можу з ним порадитись з приводу якихось речей, але з приводу зйомок, мабуть, ні…Не те, щоб у нього була суб'єктивна думка, просто це моє життя, моя професія..Просто не було такого питання, де в мене була б дилема, ну там роздягнутись чи помирати в кадрі..Таких серйозних питань у мене не було, тому я поки самостійні кроки роблю", - зазначила Асмус, відповідаючи на питання про стосунки з Охлобистіним.
 
А от про відпочинок актриса зараз навіть не мріє. Дівчина ще зимою запланувала відпочити в серпні, але плани довелось скасувати через постановку в театрі і аж до листопада актриса з головою порине у "театральну" роботу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також