Вартість ремонту квартири в новобудові у Києві

1
0

Придбали житло на первинному ринку? Це, безперечно, радісна подія, але якщо ви купили квартиру без внутрішнього оздоблення, попереду на вас очікує ремонт – і його якість залежить від того, хто його робитиме і на яку загальну суму розраховувати.

Варто відзначити, що ремонт квартир, як правило, проходить в декілька етапів, бо в такій справі усе робиться обдумано, а не все і одразу. Це дуже важливий момент, особливо коли йдеться про житло в новобудові.

В більшості випадків ремонт нової квартири проводять наступним чином:

  • По-перше, розробляється дизайн інтер’єру. Тут варто залучити професіоналів, які зроблять все належним чином і з урахуванням вашим вподобань;
  • По-друге, вибір матеріалів та оздоблення. Мова йде як про будівельні матеріали, так і про меблеві вироби;
  • По-третє, підготовка до старту ремонтних робіт. Якщо ви співпрацюєте з профільною компанією, на даному етапі укладається угода, перевіряється присутність води і напруги, проводиться заміна вікон і т.д.;
  • По-четверте, виконання так званих чорнових робіт, тобто демонтаж, монтаж, облаштування електропроводки, системи водопостачання і водовідведення, опалення тощо;
  • По-п’яте, чистова робота. Майстри фарбують стіни, клеять шпалери, укладають плитку, підлогове покриття, фурнітуру і таке інше.

Фінішним етапом є меблювання та декорування приміщень, затим здача об’єкта власнику у експлуатацію.

Яка вартість ремонту квартири в новобудові: на прикладі компанії NewStroy

Ремонт – це, безперечно, важлива подія, одна не варто забувати, що вона передбачає певні фінансові витрати. Скільки обійдуться ремонті роботи в Києві? За приклад беремо відому компанію NewStroy.

Отож, виконавець робіт пропонує різні, так би мовити, тарифні плати, у тому числі і так званий «під ключ» (вартість від 4800 грн / м кв.).

Якщо конкретно, то перший – чорновий – вартує від 2500 грн / м кв. та передбачає демонтажні та штукатурні роботи, прокладку кабелю, стяжку підлоги тощо. Капітальний тариф, вартість якого становить від 4200 грн / м кв., включає демонтаж, заміну електромереж, системи водопостачання/водовідведення, штукатурні та гіпсокартонні, малярні та плиточні роботи, а також фарбування, поклейку шпалер та низку інших робіт.

Клієнт також може замовити і елітний тариф (ціна від 8000 грн), який передбачає понад 15 різновидів робіт, у тому числі перепланування та всі згадані попередньо роботи.

Наостанок хочеться наголосити, що коли справа дійшла до ремонту квартири у новобудові, щоб все було виконано так, як цього хочете ви, краще звертатись по допомогу до досвідчених компаній. Це запорука якісного та професійного виконання намічених робіт.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також