Вартість відновлення одного вагону ужгородської дитячої залізниці сягає 2 млн грн. (ФОТО)

3
5

Про це зазначив начальник управління туризму та курортів Закарпатської ОДА Денис Ман.

Сьогодні в Ужгороді відбулось перше засідання робочої групи з порятунку ужгородської дитячої залізниці за участі представників міської влади Ужгорода, залізничників та активістів.

«Вийшли подивитися на реальний стан справ на дитячiй вузькоколiйцi. Разом з владою мiста. З залiзничниками. Чинне рiшення ужгородських депутатiв 2013 року, коли вони погодилися взяти на баланс вузькоколiйку. Мають позицiю й залiзничники: забирайте. А ми з боку управлiння туризму ОДА локомитивимо, бо великий туристичний потенцiал. Якщо зараз з котрогось боку стане заминка в передачi на баланс, зразу дам знати. Але думаю вони будуть. Кажуть, вiдновлення локомотива 120 тис грн, а одного вагона - 2 млн грн. (!) Рейки всi цiлi. Станцiй кiлька. Треба рухатися!», - зазначив в соцмережі керівник обласного управління туризму Денис Ман.

Мukachevo.net

Коментарі

А
авторам

Але не думаю, шо цю суму вимірював Ман. Це ж позиція залізничників)

П
Прокурор

Денис работай я тебе чекаву.

.
..

За 2 лимони можна купити новий вагон ... не меліть дурню

В
Вова

Читаю цей маразм і розумію що людям розум одняло. В нас нема куда подіти такі суми??? В ужгороді всьо так прекрасно, нехватає лише дитячої залазниці??? А в дитячій лікарні вони були??? А садики, школи, дороги, тротуари.... Просто нема слів

А
Антон

Вони шо вдуріли? за 2 млн цілий новий состав мож зробити.

Читайте також