Варцаба не бачить політичної складової у залученні міліції до виборів у Мукачеві

8
7

Керівник закарпатської міліції підтвердив, що вчора, 11 березня, після санкції суду міліція взяла протоколи однієї з дільничних комісій та протокол мукачівської міської комісії для експертизи.

"До міліції звернулися 6 членів виборчої комісії про те, що вони не підписували насправді протокол. Це по 5-му виборчому округу, стаття 158 ч.2 -  за цією статтею порушено кримінальне провадження. Міліція звернулася у суд за довзолом про виїмку протоколів. Суд такий дозвіл дав і вчора протоколи було взято для розслідування", - переповів факти Василь Варцаба.

На запитання, чи не здається йому, що як і в 2004-ому році, зараз міліція стає інструментом у політичній боротьбі, і чи нема, на його думку, в діях міліції політичної складової, той відповів: "Прямо вам скажу - немає. А знаєте чому? Бо у мене є професія, і є робота, яку я люблю. І працюю незалеєно від того, яка є чи буде влада. Якщо працівник міліції професіонал - він буде працювати при любій владі". 

Коментарі

М
Мусорок

Варцаба як і всі СДПУО шники все все скоро забули як все щн недавно було і де вони були! Нічого історія завжди повторюється,..,,, особливо для тих у кого коротка і дирява память

З
Закарпатець

А що такоє в о свобода.голопупінці львовські.

З
Закарпатець

Добре буде кіть варцаба закриє своє воняче рило. Для нього самого.

П
ПРОРП

А якщо інформація не підтвердиться ці люди, як подали заяву до міліції мають понести відповідальність

3
333

Це пипец! То, що Варцаба наголосив про збільшення наркотиків, які вживають НАШІ діти, то всі дружньо проігнорували, а про то,що ЖУЛИКИ корито ділять то "дуже важлива тема"....

ВС
ВО Свобода

Не хочемо бачити Балогу біля себе на Красному полі у суботу!

М
Мавр

Ага варцаба розкаже. Кстаті то не чубірко з нього пагони зривав у 2004 році?

Читайте також