Варишське пиво-2016: Ціна крафтового пива на фестивалі стартує від 19 грн (ЦІНИ, ФОТО)

32
25

В Мукачеві розпочинається фестиваль пива. Наразі в парку «Перемога» тривають останні приготування, з’являються перші відвідувачі.

Вартість пива «Графське розливне» - 19 грн, «Біле золоте авторське» - 25 грн, по 30 грн просять за кухель темного крафтового пива. Також на фестивалі можне придбати і звичне пляшкове пиво.

За словами крафтерів, спеціальне «Варишське» пиво можна буде скуштувати в суботу, його ціна складе 25-30 грн.

На гостей чекають такі цікавинки, як стейки, рибні шкварки, баварські ковбаски.

Мед коштує від 140 до 200 грн за літр, сир - 100 грн за кг, медовуха - 100 грн за пляшку.

Коментарі

Д1
До 111

Ого , як стелофіли активізувалися!))) не давуть їм їхні газди спати - побзерайте на час допису - 3 : 02 - 3:36))) айбо стелу не вернеш , ліпше ся успи , ду рню, тобі ще не одну ніч сра ти в коментах за комуняцькосовіцькі символи)))) ліпше купи дашо пожвати понеси " ветеранам" кіть щи є живі ( особисто сумніваюся) бо мертвим і камінню твої коменти до єдного міста , а живим і адекватним взагалі нас рати на позавчорашний динь і на тебе))))))))

П
паромщик

до 111 поминяй ник на 6 6 6

ДД
До до 111

Менше бо такого бидла як ти , жили бось ми краще,але таким як ти треба всьо знищити щоб було куда кошти списати.... Лем стела ти мішать у сів жизні і цвинтарь біля ратуші...А што ти зробив для покращення свого міста?)))

М
Мукачево

До до111 ти дебіл?)))

М
Мукачево

Люди добрі заспокойтеся,з вашої кишені до бюджету потрапить піціцко,але дуже цікаво скільки спишуть з місцевого бюджету на фестиваль пива не задарь всі держслужбовці в футболках з логотипом Варішське пиво...

Д1
до 111

стела "асвабадітєлям" не потрібна нікому крім комуняк і москальні попліснутої. ще з центру міста треба прибрати цвинтар ,той що перед ратушею . ялинки можна залишити. а хто відчуває гостру потребу в комуняцьких символах і могилах асвабадітєлєй - пишіть зюганову і симоненку хай вам вишлють грошей і зарийте їх у себе в дворі а згорі влупіть стелу до неба і драконьте на неї кожен ранок ,мугикаючи інтернаціонал ,гімнсрср,і дєньпабєди.

ДВ
до Василь 14:54

Повнiстю з вами згоден! При чому туй ПИВО????????? Вино - се ай!!! А пиво...?????????????????????????????????????????????????

1
111

Ти розумієш значення слова Провокатор? Я задаю питання на яких не має відповідей. Я висловлюю свою думку на яку маю право. Все що я пишу є неприємне мені, і не показує думку всіх людей. Тому якщо я задів тебе за живоє то це твої проблеми. Ніякої ненависті, лише сплошний негатив. Дворнягами будеш дітей своїх обзивати. Якщо тобі нема шо відповісти по ділу, то не відповідай взагалі

Д"
До "111"

Ти провокатор (ша) сомО з собою переписуєшся? Як блін залаяло про стелу і пішло поїхало. Не любиться - покривайся плісіню у своїй дворовій системі. А ненависть і негатив тут не нагнітай. Дворняга дишева!!!

ДУ
джоні уокер

віскарику ліпше ууупити , як те пиво-диво

В
Вариш

Кажете шо там ще спортсмени? Популяризація спорту? Скорше спиртсмени, пропаганда алкоголізму і табакокуріння . УЖАС

1
111

. Одна з принципових новинок – відсутність на фестивалі шашлику. Натомість організатори наполягатимуть, аби учасники готували традиційні для пивних дегустацій страви – ковбаски, крильця та інше. Да Да. Ви мої принципові. Там лише шашлик і подають, і гурку і всьо. Ну так де принципи? Де стела воїнам? з парка Перемоги зробили ПАРК В Якому нема шо робити лише бухати.

1
111

Та і не кажи. Такое чуство шо у палатці коло ідеала сидиш :))Пиво фляшковоє шо у магазині дешевше... сосісок баварських не знайшов...та ще й був здивований шо стели воїнам нема..це взагалі убило..чому про це ніхто нічого не написав? Чи це за 2 дні зруйнували і вкатали там асфальт? Короче оцінка - 2.

М
Макс

Пройшовся "фестивалем" але справжнього пива так і не побачив ... пляшкові помиї. На фестивалі має бути якісне оригінальне розливне пиво, а не чоповані помиї з вулиці Джорджа Вашингтона у Льфофі.

1
111

А коли це військову стелу вкатали в асфальт???? Як це так? Яким рішенням?

1
111

Гараж - 25. у магазині за 13. ну короче всьо шо ся не продало у магазинах рішили зробити фестиваль !!! :) удвічі дорожий

ДЛ
до ленки

А чого то шашликів немає боти??я йзів шашличку до пивка і нормально пушло!Я лиш одно нерозуміву чого лем всьо за гроші??Чого немож било покликати дітей сиріт покликати пивка попробовати а вадь бомжиків мєстних оби тоже почуствовали себе людьми??Оби пуйти на сись фестиваль треба било мати в карманімінімум 500 гривасєй а де їх типир возьмеш коли криза душит

L
lenка

Писали раніше , що шашликів не буде на фесті! Чому не дотримуються слова??

VE
Vankdorf Eisel до Василя

А шо ти лем за алкогольні фести мутиш? Там і пісенні виступи, спортивні змагання(стронгмен) і на біціглях всякі види змаганнь будуть, конкурси! Ко шо хоче тот то і вибирає!!!! Бери біціглі - йди змагайся! призовий фонд 50 000грн! Не обовязково пити йти. І не каждий тиждень фести, а 8-10 на рік нормально.

П
пивоман

В магазині львівське 1715 коштує 10-12 грн залежно від оцінки в скляній пляшці, туй 17 грн бочкове, можливо й розбавлене. Нашо платити більше?

В
Василь

це правда що кожен тиждень буде фистеваль щоб хоч з туристів пару гривнів виторговати й парк розкрутити.треба фестеваль самогонки фестеваль коняка фестеваль ще чогось й так кожен тиждень

В
Василь

Я розумію в баваріЇ октовбер фест вони славляться пивом й культуру пиття мають. Розумію фестиваль ЧЕрвоне вино бо наш край славиться вином.АЛЕ ПРИЧОМУ ДО ЗАКАРПАТТЯ ФЕСТЕВАЛЬ ПИВА? ЛЬВІВСЬКЕ ЧЕРНІГІВСЬКЕ ПРИВЕЗЕ СВОЮ БУРДУ Й БУДЕ ПРОДАВАТИ?ЧИ ЛУКЕЧА З ПИВЗАВОДЕ ПРИВЕЗЕ ПИВО?.

VE
Vankdorf Eisel

То треба тілько зависті мати Василю! Фестиваль орієнтований кроме містян ще на массу туристів які тепер відпочивають у Закарпатті. Яким інтересні такі фести, їх вже включено в тур програму, люди готові лишати гроші там. Тебе нико туди не тягне! А ко хоче може прийти подивитися, упити 1-2 пива та піти домів. А кось хоче 10 пив упити. Подібні фести йдуть обовязково треба проводити!

В
Василь

У нас що такі багаті люди що кожен тижднень ходити по фестевалях?

1
111

Поставили палатки львівського і назвали фестивалем!!!

Читайте також