Ващук пікетуватиме Ледиду: УжНУ оголошує акцію протесту

12
14

Від імені профспілкових організацій викладачів та студентів Ужгородського національного університету та інших студентських обєднань повідомляється, що відповідно до ст.39 Конституції України студентським та професорсько-викладацьким колективами УжНУ планується проведення масового мітингу перед будівлями Закарпатської обласної державної адміністрації та головним управлінням державної казначейської служби України в Закарпатській області.

Багатотисячна колона пройде центральними вулицями Ужгорода від головного корпусу УжНУ до приміщення казначейства на вул.Панаса Мирного та Закарпатської ОДА.

Колектив УжНУ поставив за мету акції протесту – негайне проведення кредиторської заборгованості Ужгородського національного університету, яка складає майже 6 мільйонів гривень. Акція протесту оголошується безстроковою.

Мукачево.net

Коментарі

Л
людина

Ха-ха, ващук головний опозиціонер Закарпаття! На чолі колони буде махати червоно-чорним прапором УПА і скандувати під вікном Ледиди: "Банду - геть!", "Зека - на нари, тоді підем на пари!". шандор буде йому держати гучномовець, а оіфцинський, ніколайчук, рошко, фенич і інші пуцери будуть повторювати гасла! Кажіть коли мітинг, я піду подивитися цирк!

2
22

Заспокойтеся.....На Закарпатті і так ніколи не буде великих акцій протесту, бо як дійде до якихось силових протистоянь, то всі студенти одразу розбіжаться, тому що коли вся Україна протестує то закарпатці вичікують коли шалька терезів на чию сторону перехилиться!!!

В
вася

Ващук-молодець!!!Чесно кажучи-не чекав від нього...але...Все ж він-ЛЮДИНА,ПРОФЕСІОНАЛ,ПАТРІОТ!

Б
борис

Все правильно, у демократичній країні люди мають право на мирні зібрання, тож не треба дивуватися

В
Вася

Сайт фантастичний))) Жалива выдпочиваэ Коли выдбудеться акцыя?

Л
Леня

Интересно читать ,,опусы,,, извините за выражение, людей с высшим образованием....

СД
студент до студента

дурний тебе справив.видно,що ти ходив у постолах поза школу.про який вуз може йти мова.хіба що на фото його бачив,або ужну тільки снився.особи з вищою освітою так по хамськи не поводяться. а на рахунок революціїї 1990 року,то не пизди.її взагалі не було,тим паче на закарпатті.болван ти в повному смислі цього слова.зрозумів.не висовув ніколи своє тупе рильце.

ДД
До дурного студента

А що ви маєте проти тих хто працює на фермах чи каменоломнях - молочко і сметанку жерти, і по коцкованим путям ходити кожний любить. Робит ніхто не хоче... А Африка або Колима - там тоже люди, чи Ви сумніваєтесь ? І тому пацанчик іди вчися. А то не дай БОГ станеш керівником і буде ще один дебіл у владі...

Ж
Жека

Навіщо студентам вчитися.Раби повинні бути тупими і послушними.Амерікоси тупих поважають.Слава тупій нації!

В
вчитель

на всі сто підтримую студента. він теж має право висловити свою власну позицію.молодець.

ВД
відповідь до студента

це ваша ввічливість до людей.ганбилибисьтеся так висловлюватися до оточуючих.вам не у вузі працювати та виховувати,а на фермі доглядати за худобою.а взагалі ще краще трудитися на каменеломні.ось такі як ви,безкультурні і грубіяни, показують нинішньому поколінню приклад,як не треба поводитися. подібним вам, місце не в європі,а в африканських країнах або на колимі.

ДС
До студента

Будь пацанчик ввічливим... Не п..ди , а йди і вчися. Тобі добра хочуть. І в наш час така акція це крок сильних людей. Повір юначе я давно працюю після закінчення ще УжДУ. Знаю що пишу і знаю про кого. Хай свідомі порвуть цю владу, а студенти і їх викладачі то велика сила. Ми в далекі 90-ті міняли владу ...

С
студент

а де ж був ващук раніше.чому ж він особитсто,як керівник вузу,допустив таку велику заборгованість перед колективом.перед цим лизав жопу владі,а зараз почав волати.великим став патріотом закарпатського краю.гнати їх обох із дружиною треба і чим подалі-на колиму. не знати,чому ж влада ще й досі терпить таких шахраїв та пройдисвітів.ганьбивбися писок відкривати,а не бастовати та ще і колектив до цього спонукати.бидло він,а не керівник.

1
11

Правильно! Не тільки УжНУ вони гроші довжні!

Читайте також