Ващук погодився на вибори нового ректора УжНУ і поки знімає себе з посади

7
7

Саме зараз у залі УжНУ зібралося близько 400 студентів, вільного місця нема.

У залі вигукують "Відставка" та "Ващук". Разом з тим, повідомляється, що є вже більше 300 підписів проти ректора Федора Ващука.

Ректор також обіцяє, що на вченій раді буде прийняте звернення до міносвіти про дострокові вибори ректора, ініційовані самим ректором. А щоб не було прецедентів фальсифікацій ректор Ващук з моменту оголошення виборів до моменту оголошення результатів обіцяє не виконувати обов'язки ректора.

Так само не будуть в.о. ректора й інші кандидати. За його словами участь у виборах, швидше за все, братиме.

В період виборів ректор пообіцяв, що не буде ніяких звільнень та буде обрано новий склад трудової ради. Із завтра в.о. ректора стає Федір Шандор.

Станом на 11:48, пройти на вчену раду дуже складно. Її перенесли у сусідній конференцзал. Вхід блокує "Правий сектор".

Коментарі

О
Очевидець

Маленька поправочка. Підтримую "Правий Сектор", але сьогодні там були інші люди, зокрема були люди в камуфляжі з дубинками із організації "Сокіл", що є підконтрольна політичній партії "Свобода",і вони не стримували студентів, а навпаки хотіли "контролювати" процес засідання вченої ради. Двері стримували студенти, які підтримували ректора, яких потім обізвали "тітушки". Хоча пізніше "Сокіл" дійсно став стримувати двері від тієї більшості (там були не лише студенти), яка хотіла "зв'язати його скотчем".Ось так було насправді.

Х
ххх

А борг він віддавав не з тих грошей які гуртожитські діти щомісяця на лапу йому дають.??....чи він може із свого кармана взяв ці гроші???....так як вікна в гуртожитку за наші гроші поклав і параші в універі....так само цими грішми борг віддаэ!!!!

Х
ххх

А борг він віддавав не з тих грошей які гуртожитські діти щомісяця на лапу йому дають.....чи він може із свого кармана взяв ці гроші....так як вікна в гуртожитку за наші гроші поклав і параші в універі....так само цими грішми борг віддаэ!!!!

Ч
читач

ну і придурки, бо ніхто крім Ващука ту розвалюху - УжНУ до ладу не приведе. Дребітко - респект.

А
антон

а що каже політпроститутка ПЕРЕСТА???

D
DrebitkoYuriy

Люди,не поріть гарячку...До Ващука може і є претезіїї.Але він досвідчений менеджер-освітянин,створив з нуля ЗакДУ,організував роботу і акредитував....Очолив Національний з великими боргами, і уміло все вирішив і добився коштів і погашення заборгованості.Таку посаду не кожний потягне.В таких непростих умовах він зможе зберегти вуз,бо має великий досвід. Нова людина скоріше наламає дров,чим покращить ситуацію.

С
свій

Со... ке .... сс...й уход с посади.

Читайте також