Вашингтон готовий говорити з Москвою про конфлікт у Сирії

7
8

Про це заявив офіційний представник Білого дому Джош Ернест.

Уряд США готовий до переговорів з російською стороною щодо конфлікту в Сирії.

За словами офіційного представника Білого дому Джоша Ернеста, Вашингтон "відкритий" до проведення "тактичних, практичних дебатів" з Москвою, повідомляє у п'ятницю, 18 вересня, агенція AFP.

Американська сторона з занепокоєнням спостерігає за активізацією співробітництва між російськими та сирійськими збройними силами.

Коментарі

З
Закарпатец

Однажды утром Штирлиц зашёл к Мюллеру. Настроение у того было мрачнее тучи. — Господин группенфюрер, что случилось? Русские уже в пригородах Берлина? — Штирлиц, бросьте ваши дурацкие шутки! Мне приснился страшный сон — Германия 2015 года! — И что же, там всё так плохо? — Не то слово! Представляете, у нас в Германии канцлер — баба, министр иностранных дел — педераст, на заводах Даймлер-Бенц работают турки, Германия оплачивает долги греков и испанцев, вместо факельных шествий — гей-парады, мы платим деньги евреям и выполняем команды негра из Америки!

З
Закарпатец

http://ur-2222.livejournal.com/3424749.html Русские оккупанты... : http://peremogi.livejournal.com/11998354.html Так кто же пахал в СССР, а кто жрал в три горла?

З
Закарпатец

Жизнь не меняется все эти годы... Правят страною сплошные уроды. Между собой за влиянье деретесь, Жрете пирог и никак не нажретесь... Боже помилуй! Ну, сколько же можно? Жить с вашей бандой уже не возможно. Сколько невинных людей умирало? Остановитесь! Не уж то вам мало? Мало вам судеб войной покалеченных? Мало гробов? Мало ран незалеченных? Это возможно лишь с нашим народом Власть отбираем и ДАРИМ уродам... Олег Гаврилюк 7 сентября 2015

З
Закарпатец

https://www.facebook.com/OlegGavrilukOfficial Поэт Гаврилюк Я Вам не верил изначально: От Вашей лжи в душе озноб. Вы на Майдане не случайно Обмолвились про пулю в лоб... Неужто Вам она не снится? Очередной премьер — злодей... По чести было б застрелиться! Смотря на пенсии людей

Д
Дюрьо

Досі америкоси створили умови для для нафтобізнесу ІГІЛу і бомбили тих, хто протидіяв цим терористам - курдів та сирійську армію. А руські єбануть конкретно по ІГІЛу. Завто у Вашингтоні паніка.

П
Полонина

Йсе бізовно серйозний аргумент. Америкоси мусять домовлятися з руськими, бо проект од Піндостана ІГІЛ лускає.

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=xBdQqE4mtnw Merkel nach Sibirien & Putin nach Berlin Pegida 15.September.2015 НЕМЦЫ СКАНДИРУЮТ: Меркель в Сибирь! Путина в Берлин!

Г
Грантоїд

Юдо-америкоси створили чергову проблему, на цей раз у Сирії, і роблять вигляд, що бажають вирішити проблему. Вірити піндосам - себе не поважати.

Читайте також