"Вася рєзаний": В Ужгороді зловили за кермом п'яного працівника Управління юстиції області (ВІДЕО)

20
12

Подія відбулась вчора, близько 5-ї години вечора ужгородські патрульні зупинили автомобіль KIA Cerato, водій якого порушив ПДР.

За словами поліцейських , пред’явити посвідчення водія та реєстраційні документи на транспортний засіб чоловік відмовився. До того ж, мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Полісмени доставили громадянина в Ужгородський міський відділ поліції для встановлення особи порушника та складання відповідних адмінматеріалів.

— У міськвідділі чоловік почав вести себе агресивно та неадекватно, висловлювався нецензурною лексикою, порушував громадський порядок. В результаті на водія склали протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно огляду на стан сп’яніння), адмінпротокол за дрібне хуліганство та винесли постанову за керування авто без відповідних документів, - пише поліція.

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик УПП.

Як стало відомо, чоловік є працівником Головного Управління Юстиції в Закарпатській області.

Дивіться також: В ДжеДАІ записали ще одного закарпатського чиновника, який влаштував перегони з поліцією 

Коментарі

П
примус

ощущеніє шо всі сі коментарі пишуть самі поліціянти

М
Мукачівець

Поліцаї молодці! А вАСЯ рЄЗВИЙ - ПРОСТО КРАСАВА! Повеселив! +5 В буцигарню такого закрити на 15 діб, та хай там трохи порЄзвиться, ні в чому собі не відмовляє! ;)

L
lll

реально ростик все життя в держ органах працював і батько його в тячеві теж.. звідки гроші на квартиру в ужгороді і машину - питання...

1
111

НА КАМЕРІ ВИДНО ЯК ПРОЇЗЖАЄ ВОДІЙ З ВІДКРИТИМ ВІКНОМ І ТОЖЕ НЕ ПРИСТЕБНУТИЙ ЦЬОГО ВОНИ НЕ ПОБАЧИЛИ. А В ЦЬОГО МАШИНА ТОНІРОВАНА ОКНА ЗАКРИТІ СТОЯЛА ЗАДОМ ВІН НА ВУЛИЦІ І МАВ БУТИ ПРИСТЕБНУТИЙ..??????????????? ДОСИТЬ ПРАВДИВА СИТУАЦІЯ І ПОЛІЦІЯ ТОЖЕ!!!

Д
Дістало

Люди придивіться кругом себе - таке билдо то є більша частина жителів Закарпаття

Ч
Читач

Відпустять і нічого йому не буде.

1
123

Молодці хлопці, не так жорстко як би хотілося але всерівно супер Уявити таке ще 2-3 роки тому було неможливо, старі воняки з ДАЙ отпустили би за пару рублів

У
Ужгородець

Таку бикоту треба на 15 діб посадити аби подумати добре мали час. Перевірити на які кошти держслужбовець купив іномарку! Викопнути з роботи і заборонити займати посади у держорганах 5 років. Мало будуть боятися може.

П
Правда

Міністерство Юстиції це саме корумповане міністерство з усіх. Вот там деребани, подставні аукціони і. т.д. і т.п. Короче при любій владі крали і будуть красти і управи на них ниє. А сьому нич небуде, откупиться 100%

Й
Йоні

Керування авто у стані спяніння і все? Ви гонітє? А керування без документів? а непокора працівникам поліції?

Ю
юрко

який ремінь чуж писся. давленіє у шинах скоро будуть провіряти.

П
Порошенко

то шо ти вася це всі помітили як корабель назовеш так він і попливе.... бидло невоспитане стройка в польші за тобою плаче)))

Читайте також