ВАСУ тягнув з оприлюдненням скандального рішення до кінця (ОНОВЛЕНО, ДОКУМЕНТ)

10
6

Останній термін сплив учора.

«Вчора сплив 5-денний термін, протягом якого ВАСУ мав вручити повний текст постанови щодо Павла Балоги і Олександра Домбровського, включно з мотивувальною частиною. Але його досі немає», – написав Віктор Балога у своєму Facebook.

«Коли наші юристи прийшли за документом, в суді сказали, що він ще не готовий. В кінці дня усі телефони ВАСУ мовчать. Є інформація, що повний текст не отримали не лише ми, а й інші зацікавлені сторони в цій справі. Тобто його не існує взагалі. Це наштовхує на висновок, що рішення приймалося поспіхом. Це перше. А друге – законні підстави відсутні. І «світлим головам», які стоять за цим процесом, не вистачає п’яти днів, щоб придумати хоча б якесь обґрунтування своєму юридичному ноу-хау», – додав політик.

«В моєму розумінні, які б рішення і коли не виносились - судова гілка влади в Україні зруйнована остаточно. А значить і влада в цілому вже одну ніжку стільця, на якому сидить, підпиляла. Процес пішов, пиляйте далі», – підсумував Балога.

Згодом політик на своїй сторінці у Фейсбуці додав: "Дякую журналістам за поширення інформації: щойно дзвонив юрист – ВАСУ таки видав повний текст рішення з мотивувальною частиною. Вони зрозуміли, що тягнути кота за хвіст у них не вийде".

                                                      

 

Повний текст рішення дивіться тут

Коментарі

Я
я

ДАЙТЕ ПОВНИЙ ТЕКСТ . СЛАБО?

Ш
Штемп

Антон,невже ви вважаєте,що Павло Балога в парі з Домбровським є якоюсь мега загрозою для когось? Тут вся справа в тому,що в судах у нас сидять люди,котрі в юриспуденції розуміються стільки,скільки ПТУшник в ядерній фізиці,мають поверхневі знання,тому і вийшов такий казус.Купити дипломи і посади в Україні проблем нема,з чого маємо такі результати.

Ф
Фери

Йой найся ниприказуе од ПР, Ужесьте и так паскуд пустили на Закарпаття,ГИД чий? а басейни? а Теплиця у Виноградовi?а Факел у Довгому,а Золото,а мiнеральнi води,а лic у Мiжгiрьi.а тепер ищи лiс у Чорному Потоцi у Дiлу,а таможнi.а коньячный и т,д,Антон я Вас пуддердую,гнати поганим вiником,

А
Антон

Читачу. А чому ви думаєте, що регіонали кращі? Дивлячись, що відбувається в країні важко прийти до такого висновку. Сьогодні вони розправляться з Балогою, а завтра візьмуться за нас, тобто простих людей. Знаєте, у тридцяті роки минулого століття вже таке було: спочатку Сталін знищував еліту, керівників, а потім почали розстрілювати пересічних, просто за чиїмось доносом. Так що ви не дуже радуйтеся.

J
joska

chitachu. Durnij tebe pop xrestiv!

Ч
Читач

Що б він там у своєму фейсбуці не писав, а шансів у них мало. Регіонали його скоро остаточно задавлять. І правильно. Краще вони, ніж ця мукачівська банда. Радує, що їм недовго лишилось правити. Пора міняти режим)))

Читайте також