Василь Губаль пообіцяв частіше зустрічатися з громадськістю

7
0

Проводячи першу широку зустріч із громадськими діячами Закарпаття, керівник краю Василь Губаль запросив активістів до якомога дієвішої співпраці.

Адже вважає громадський контроль дуже важливим для роботи голови ОДА у нові часи. "Я не прошу вас мене підтримувати. Я прошу вас мене контролювати" – сказав Василь Губаль кільком десяткам активістів, які прийшли на першу із регулярних у майбутньому зустрічей, пише прес-служба Закарпатської ОДА.

Акценти, наведені громадськими діячами під час спілкування, він "узяв на олівець".

А йдеться і про виборчий процес на Закарпатті (саме у контексті його законності і прозорості), про кадрові призначення і люстраційні процеси, про долю учасників АТО і їх родин, про молодіжну політику, потреби інвалідів, військово-патріотичну підготовку, інфраструктуру (зокрема, дороги і пасажирські перевезення), силові структури регіону тощо.

Василь Губаль наголосив, що чимало із піднятих тем заслуговують на окремі обговорення і дискусії. А також повідомив, що запрошуватиме представників громадськості радниками, й дуже сподівається і на контроль, і на співпрацю. Наступна зустріч з активом (на якій, на відміну від першої, переважно ознайомчої, буде вже більше конкретики), відбудеться протягом найближчих двох тижнів.

До слова, у найближчі дні голова Закарпатської ОДА Василь Губаль ініціює зустріч із учасниками АТО та членами їхніх родин, аби не просто поспілкуватися на важливі теми, а й допомогти у вирішенні питань, які поставлять ці люди як нагальні - від забезпечення військових і до програм реабілітації поранених тощо.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також