Василь Кобін: ФК "Минай" не буде боротися за участь в УПЛ через міні-турнір

14
6

Головний тренер клубу хоче, аби все було за регламентом.

Кобін вважає, що запропонований формат міні-турніру не досконалий. Не зрозуміло скільки візьмуть команд у ньому участь. Чому ПФЛ розглядає можливість проведення такого турніру лише між командами із однаковою кількістю очок, якщо теоретично у восьмої команди ліги є ще шанси стати чемпіоном ліги.

Регламентом передбачено, що підсумки чемпіонату встановлює виконком УАФ. Таке рішення готові підтримувати у ФК "Минай".

- Думаю, що ми відмовимося грати. Ну що це за міні-турнір? Якщо брати спортивну складову, у другому колі у нас був хороший календар. Ми в першому колі практично проти всіх лідерів зіграли на виїзді. У другому колі повинні їх приймати вдома. "Агробізнес" і "Рух" - ми грали і вдома. Проти всіх інших - "Інгульця", "Металіста 1925", "Оболоні-Бровар" і так далі - ми грали на виїзді. Тому, вважаю, у нас був хороший календар. Був вже очковий доробок. Якщо в регламенті написано, що чемпіонат повинен пройти так-то і так-то, і більшість команд своїми голосами підтвердили, що готові догравати, то ми б також були "за", немає питань. Міні-турнір - це таке, як буває у футболі: команда добре зіграла, але 0:1 програла, так що, давайте перегравати їй гру?

Нагадаємо, що ФК "Минай" вийшов з карантину і зіграв товариський матч з ФК "Львів".

Коментарі

С
Страбичово

Село і в городі село

ДЛ
Добра людина

Кобин іди ти на хєр !

ПІ
Піняшко Іван

Нахер нам сись минай, фейковий клуб

Р
Роман

ГАньба і обідно за клуб із Закарпаття, за нашу команду, де два ідіота клоуна рішили шо спортивний принцип то фігня! Понятно, шо без такої позиції свого контрабандного боса Пересоляка вони і не пікнули б. Якщо ви спортсмени і впевнені в своїх силах, то маєте грати, в будьяких форматах, а не шукати причин НЕ ГРАТИ! Ви кончені клоуни! Нахер нам така команда, яка не хоче грати, а все рішає кулуарно та за бабло?

С
Саша

Тут все зрозуміло.МИНАЙ як мильна бульбашка побудована на контрабандних грошах.Вони і не збиралися в УПЛ.бо УПЛ то уже сейозно.І в Европі можуть розкрутити питання фінансування клубу.спочатку вони ніби заразили гравця короновірусом..непройшло..тепер відмовляются бо причину найшли.вірус...два клоуни селюка почали в пресі вчити нормальні команди як діяти в умовах пандеміі.Минай грайте на область платіть мільйони Кополовцям і не баламутьте украінський футбол

М
Мункач

шо значить відмовимося? Контрабандисти хренові. Ідіть грати, а не привикли рішати всьо за бабло! Європа потрохи почала грати, а сі шулери рішили відмовитися. Команда клоунів

Читайте також