Василь Кобін лишився незадоволеним арбітром матчу "Минай" - "Динамо

8
12

Головний тренер "Миная" Василь Кобін прокоментував поразку від київського "Динамо".

За його словами, не можна оцінювати робту судді, адже він "просто не вміє судити". пише ua-football.com.

"Епізод на видалення не тягнув. Можна було дати другу жовту, але не відразу червону, момент спірний. Більше не було, як було. Оцінювати суддівство немає сенсу, людина просто не вміє судити.

Романов завжди дає мільйон жовтих, його кваліфікація на повному нулі. Нехай думають, що з ним робити. Так не можна, 15-я хвилина - і вже пенальті. Фоли в сторону Динамо не фіксувалися, перше порушення від киян - на 30-й хвилині! Він був дуже налаштований проти нас. Так не можна ставитися до команди, яка є слабшою за рівнем гравців.

Звичайно, це рішення арбітра зламало гру. У грі з "Олімпіком" нам теж з офсайду забили. Але нічого, ми станемо сильнішими. Ми розуміли, що буде таке суддівство. Але настільки бездарне...

Мені важко щось коментувати. Ми не їхали до Києва грати у відкритий футбол. Ми розуміли, що буде важко. Треба буде багато працювати на полі, щоб взяти очки. Але обрана схема (з трьома захисниками - прим.) Працювала. Є питання по офсайд. Дуже судді пропускали моменти. Щось таке, це вже історія. Немає сенсу про це говорити. Віддали всі сили, терпіли, старалися. Будемо набирати очки в наступних матчах ", - розповів Кобін.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
Олександр

А шо не пишете про Влада Русина шо жона го глядать?, де пропав?. уже го закопали?.

О
Олександр

Шо не вдалося подкупити судью???. скоро і команди минай не буде, пару раз зорвуть мікроавтобуси з цігеретликами на граници, та сядуть на очко усі контробандисти, будуть до гати шмонати із другої сторони... тряслисьтеся коли Правий Сектор шмон навів на граници і кой стрільба у Мукачеві була 2015,

МН
Мойша на троні .

Васько кобин то є великий футболіста , 8 років мозолі на гузиці лавкою запасних у Шахтарі натирав.

УП
Уйо Пішта

Лоціку, фотбал треба вміти бавити, не лем хотіти. Не знавись, шо на фотбал паї ся робит? Сього разу суддя ти засудив, на другий - гравці килаві.. На себе не хочеш поникати?

МН
Мойша на троні .

Василю , село ти без сільради , який з тебе тренер , якщо ти футбольних правил не знаєш .

У
Унгвар

Йовшко, Василь діагноз навхтема, шо правильно написав? Дурачок Павліш як прибитий летить в іграка, потом збиває в штрафній, і це правильно? Де засудили? Команда гівно повне, ліпше би обкатувалися ті, що грали в першій лізі, із Закарпаття, а то повиганяли всіх, набрали всяку шваль, і ригають....

НР
Няньо Рема

Йошко , ти таке саме дурне , як і васька.

Й
йоушко

Де лем ви ся зобрали такі розумні специ по футболу? Василь все правильно написав , а то що ДИНАМОкоманда з світовим іменем не треба забувати! Минай нова команда без світових зірок ще зовсім не зігралися, бо ще тількі місяць як грають вєдно ! Поговориме черех зиму потім побачимо РОЗУМНИКИ!

М
Минай

Чесно кажучи ганьба за земелю, таку ахінєю нести може або придур, або далекий до футболу, видко сидячи роки на лавці запасних він футбол не дивився. Чиста карточк, і добре, най не червона, а жовта, так Вася то друга і всерівно вилучення, чувак Ти тренер команди, ти не в курсі, шо за дві жовті удаляють? Про яку зламану гру Ти говориш, коли той зброд шо Ви із Кополовцем понабирали не можу два паса зв'язати? Не смішіть народ своїми ідіотськими коментами, бо вся Україла лиш лахає із дурні.

1
1ршавський

Пак нащосся согласив з власного поля домашню гру переносити в Київ? Взулитя, а типирка нарікаєш. Будеш знати ціну домовленності з київською маргою, то тобі не мадяри, не чехи і тим більше не австріяки. Ви їм пішли на уступки, думалося що буде нічия, ну якщо й програш, то хоч не з таким рахунком. Слава Україні!

НР
Няньо Рема

Вася просто дурачок.

Д
Дюсі

Чим би відрізнялася друга жовта від червоної в цій грі????

Читайте також