Василь Кобін отримав умовний термін на 2 роки від спортивного суду в Лозані

12
18

Таким є наслідок вердикт спортивного суду в Лозані щодо матчу "Карпати" - "Металіст", який відбувся 19 квітня 2008 року. Вирок оголосили у п'ятницю, 2 серпня, і згідно з ним згаданий матч визнано договірним.

Згідно з рішенням суду, у "Металіста" відібрані "бронзові" нагороди сезону 2007/2008, а ряд гравців і функціонерів отримали дискваліфікацію і штрафи.

Зокрема, Євген Красніков повинен заплатити штраф у розмірі десяти тисяч доларів, при цьому він відсторонений від футбольної діяльності на п'ять років.

Сергію Пшеничних, Миколі Іщенку, Василеві Кобіну, Володимиру Федоріву, а також Мацеєві Налєпі заборонено професійно грати в футбол протягом трьох років з додатковим умовним терміном у два роки. Сергію Лащенкову заборонено грати в футбол протягом п'яти років. Всі футболісти оштрафовані на десять тисяч доларів, говориться в офіційному прес-релізі CAS. У той же час за даними UA-Футбол, всі футболісти крім Лащенкова дискваліфіковані умовно.

У той же час клуби не будуть позбавлені дев'яти очок в сезоні 2011/2012, але зобов'язані заплатити штраф у розмірі 25 тисяч доларів.

Президенту ФК "Карпати" Петру Димінському та генеральному директору клубу Ігор Дедишин призначений випробувальний термін в 1 рік, протягом якого вони можуть бути покарані відстороненням від будь-якої футбольної діяльності на 6 місяців.

Щодо інших футболістів, які також брали участь у матчі, але не апелювали до суду, залишається в силі рішення ФФУ, згідно з яким на них накладаються штрафні санкції у розмірі від п'яти до десяти тисяч доларів і умовна дискваліфікація на три роки з випробувальним терміном два роки .

Коментарі

Ш
Шахта

К покеру: с тобой все ясно мальчик,ты очень остро ощущаешь свою ущербность,а это, мил человек уже клиника:)

1
12345

Знаешь,покер,все люди крутые когда их никто не знает!Если бы ты мог сказать Кобину это прямо в лицо,то ты бы трясся от страха!Вообще почему ты так плохо про него говоришь?Ты не добился того что и он!Закрой рот,и иди работай!100 процентов , ты какой-то уборщик из "Щодня" который завидует всем успешным людям!Вся суть на глаза!

П
покер

To Шахта Ты чого хамиш крот? "Цыганить"это слэнг твоего клуба во главе с главцыганом.А "чухать" Вася может себе и Тебе и всем цыганам в твоем клубе.Играть в футбол он и так не умеет

Ш
Шахта

К покеру: Почему ты такой злой , мальчик, никак не получилось у Кобина денег выцыганить ??? А если серьезно,от зависти болячки всякие,себе же хуже делаешь. А человек, о котором , ты тявкаеш уже второй день ,нормально себя "чухает" в Донецке и плюет на тебя оттуда , куда ты, уважаемый, не дорастешь никогда:)

П
покер

Дуже смішно((( Побачимо сьогодні на "кращими гравців Украіни"

Д
Донбас

Ответ Покеру: В ФК ШАХТЕР нету игроков которые играют посередньо!!!!! Эта команда лучших игроков Украины!!!! И Шахтер доказал это уже очень давно!!!!':)

П
покер

О все Страбичово набігло.Я ж не проти що Василь "добрий парень"але його професия грати у футбол.що він робить дуже посередньо і до того розписую договорняки.Моя ідея для розкрутки Вашого закладу дуже цікава

О
ок

Нормальний Вася парень.,чого гнати краще . вчіться футбол грати

Д
Донбас

Ответ Покеру: Ну вообще то надо читать новости получше лузер!!! Дисквалификации нет !!!!! Все игроки успешно играют футбол!!!! А ты ПОКЕР иди и дальше сиди в автоматах и завидуй успешным людям,НЕУДАЧНИК!!!!!!!!!!!

БГ
баба Галя

покер 03.08.2013 20:51 | IP: 37.52.138.xxx ні чого страшного.буде жарити у Виконті бургери три роки.Це він може краще робити ніж грати у футбол люди не звертайте увагу на покер він сьогодні чуть не згоів в Ужгороді

П
покер

Крот а ти з чим не згоден?

Ш
Шахта

Ответ покеру: Не захлебнись желчью, убогий:)

П
покер

ні чого страшного.буде жарити у Виконті бургери три роки.Це він може краще робити ніж грати у футбол

П
покер

ні чого страшного.буде жарити у Виконті бургери три роки.Це він може краще робити ніж грати у футбол

1
123

Жаль його. Дійсно талановитий гравець...самородок, так би мовити. Завжди було приємно спостерігати за його грою. Надіюся цей прикрий випадок не вплине на його майстерність і не дасть опустити руки. Будемо чекати повернення нашого земляка у великий футбол. Тримайся!

Д
Донбас

Мне жаль что Василий родом с города в котором не умеют ценить и поддерживать собственных талантов. СТЫД ВАМ И СРАМ!!!

З
знавець

інформацію спрстовано, взагалі-то! і гравцям дозволено професійно займатися футболом!!!!

Ш
Шахта

Это, я так понимаю злорадство, со стороны вашего интернет издания. Потому что никак не припомню , чтобы вы интересовались достижениями Василия. PS. Или тут что-то личное?

Читайте також